Agyi értágulat

Sokan keresnek meg azzal a kéréssel, hogy szeretnék a gyógyszereiket kiváltani valami természetes alapanyagú készítményre. Örülök, hogy ma már van az embereknek ilyen irányú igénye, inkább ez a szokás terjedjen, mintsem a nátha. Egy úr a következő problémával keresett meg: „Júniusban műtöttek agyi értágulat miatt. Azóta állapotom jelentősen javult, gyógyulok. Folyamatosan szedem az orvosságokat, de szeretném ezeket kiváltani valami természetes alapú anyag(ok)ra. Ennek a lehetőségét keresem, és egyben kérem az Ön tanácsát, milyen irányba induljak el?”

Számomra minden esetben az a fontos, hogy megtaláljam a problémák gyökerét. Az orvosi diagnózis csak annyit árul el, hogy a testi szinten milyen tünetek vannak. Sajnos ez sem mindig pontos. A minap egy hölgy abban kérte a segítségemet, hogy petefészek cisztájának kezelésében adjak tanácsot. Az én tesztem szerint azonban a ciszta nem a petefészken, hanem a húgyhólyagon alakult ki. A laboratóriumi eredmények és az ultrahang sem támasztották alá egyértelműen a petefészek kapcsolatot, mégis nőgyógyászatilag és nem urológiailag kezelték a beteget. Nos, ennél az úrnál is megnéztem, hogy milyen tényezők játszottak szerepet a tüneteinek a kialakulásában. Úgy éreztem, hogy becsapnám azzal, ha csak némi vitamint és ásványi anyagot ajánlanék. Ugyanis a problémája hátterében valójában egy fertőzés van, s amíg ezt nem szüntetjük meg, addig a probléma évek alatt ugyan, de kiújul. Értem én, hogy kialakult egy értágulat a fejében, de vajon miért éppen ott, és miért pont ennél az embernél? Mi az oka ennek, mi áll a háttérben? Az én tudásom szerint ezt a problémát parazita jelenléte okozza, a gyógyszerei között azonban egyik sincs, ami ezeket irthatná. Mindegyik csak a tünetet kezeli. Konkrétan egy fajta baktérium jelenlétét érzékeltem azon a területen. Ez a fertőzés már hosszabb ideje fennállhat, mert mellette kis számban ugyan, de már a férgek is megjelentek. Többször tapasztaltam, hogy az érbetegségek mögött is paraziták vannak. Nem tudom ugyan, hogy mi játszódik le konkrétan ilyenkor a szervezetben, mert ilyesmit nem tanítottak nekem a drága iskolákban, ahol a papírt adják a természetgyógyászoknak, csak az olvasottak alapján van olyan sejtésem, hogy a parazitáknak a szervezetbe ürített váladéka károsítja különböző módon a szervezetünket.

Uncaria tomentosa (macskakarom) tea használatát javasoltam első lépésként. 7 napig napi 7 dl-t rendeltem, de úgy, hogy ügyeljen arra, hogy a gyógyszerek szedése és a teázás között legyen 1 óra szünet. Tudjuk, Uncaria kisasszony kényes az ilyesmire. 7 nap után folytatni lehet a teázást, ha még van belőle, de már el lehet kezdeni a baktériumok irtását. Igazából a Drags Imun cseppek használatát javasoltam volna, de műtét után mindig adnak vérhígítót, ezért Imunosan lett belőle. 2×1 szemet szedettem belőle 45 napon át. A férgekre Kudzu gyökér kapszulát ajánlottam. A fertőzés megszüntetése után mindig méregtelenítsünk. Nem egy drasztikus dologra gondolok, általában a Gaba zöld tea erre a célra tökéletesen megfelel. Vagy a Chlorella, esetleg a Spirulina Barley. Ezek már pótolják is egyben a vitaminokat és ásványi anyagokat. Aztán ne felejtsük el bezárni a kört, a megfelelő pentagram cseppel állítsuk helyre az öt elem szerinti egyensúlyt, hogy bezárjuk azt a kiskaput, ahol a probléma bejött.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek