A visszafelé út

Jó érzés az, ha az ember pozitív visszajelzést kap arról, amit csinál. Egyre többen jeleznek vissza az írásaim miatt, s a lelkem ilyenkor mindig örül, mert célba értem. Megmozdítottam az emberekben valamit. Reményt? Sokan gondolják azt, hogy nincs kiút, nem tudnak megszabadulni a betegségüktől. Nekik reményt ad, és hiszem azt, hogy ez nem ámítás! Képzeljük csak el! A szervezetünk, vagyis inkább összességében az egész ember, évek alatt megtesz egy hatalmas utat az egészséges állapottól a betegig. Rengeteg munkája van benne. Megteremti, és felneveli az ember a betegségét.

Mégsem gondolhatjuk azt, hogy nincs visszaút, hiszen az pontosan ott van a hátunk mögött. Azon jöttünk végig. Ismerjük. Akkor mi a probléma? Az első probléma, hogy fel kellene ismerni ezt a helyzetet. A második az, hogy meg kellene fordulni. 180 fokos fordulatot kellene venni. Ez már gyökeres változás az életünkben. Az emberek nem szívesen adják fel a megszokott dolgaikat. Pedig be kell látniuk, hogy ha ugyan azt csinálják mindig, akkor ugyanoda jutnak. A betegségükhöz. Nos, a felismerésben és a fordulat végrehajtásában tudok segíteni. Az utat nem tudom járni senki helyett, azt mindenkinek magának kell.

Egy anyuka keresett meg levélben, aki kisfia számára keresi a kiutat. A cikkem alapján gondolta azt, hogy segíthetek nekik. „A legutóbbi Vitae magazinban olvastam a féreghajtással kapcsolatos cikkét.
Nagyon érdekes volt a cikk, amit írt, ezt szeretném ezúton is megköszönni.”

2 féle parazitát is érzékeltem a kisfiúnál. Milyen érdekes! Az anyai szív jól érezte, hogy mi lehet a baj. A következőket válaszoltam az anyukának: a belső fül területén jelenleg is gyulladás van, ezt egy féreg okozza. Ezen kívül a húgycső-prosztata területen érzékelek egy gombát. A féreg fejfájást, szédülést, orrdugulást, szem erős váladékozását, gyakori felső légúti panaszokat okozhat. A gomba ezen a területen gyakori kis mennyiségű vizeletürítést okoz, felfázásos tünetek, vizeletürítési problémák esetleg váladék ürülése jelentkezhet.
Ajánlom mindkettőt kezelni.
Peralgin 42 napig napi 2×1, majd további 12 napig reggel 1. Ezt kapja a féregre. Chanca Piedra és Lapacho tea keverékéből kellene napi 3 dl-t meginnia 17 napon át. Amennyit a 3 ujjaddal ki tudsz venni, az legyen 1 csipet, és akkor 1 csipet Chanca-t tegyél a vízbe, és 2 csipet Lapacho-t.

Anyuka válasza nagyon hamar megérkezett a levelemre. „Gyakorlatilag csak megerősíteni tudlak: tavaly vese miatt voltunk kórházban, és – bár még csak most kezdődött az ovi – múlt héten már megjött a krupp. Nagyon hálás vagyok, délután csak topogtam itt a lakásban jobbra-balra, és titkon nagyon örültem és reménykedem, hogy rendbe fognak jönni a dolgok. Mindent köszönök, az állam leesett. Ajánlhattál volna bármit, ismerem az Energy-t, van benne multivitamin meg probiotikum, chlorella, mindenféle, de annyira örülök, hogy ezeket írtad! Telitalálat volt.” No, hát azért ketten könnyebben megtaláljuk a visszafelé utat.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek