A lélek erősítője

Talán egy fél éve írt nekem az a fiatal nő, aki most ismét levelet küldött. Ezt írja: ” Az (túl)evési problémáimra szeretnék megoldást. Állandó édességhiányom van, ami már nagyon kezd idegesíteni. Dohányzásos időszakomban is voltak ilyen időszakaim, de ezek mostanra mindennapossá váltak, és nagyon kezdem utálni magam ezért. Amíg a KING-KONG-ot szedtem nem éreztem azt, hogy állandóan ennem kell, így úgy gondolom, hogy talán ez segíthet, ill. amíg szedtem, addig fizikailag is jobban éreztem magam.” Valóban szüksége van még a King Kong támogatására. Többször is megtapasztaltam, hogy lelki szinten hogyan működik a King Kong.

A törékeny lelki alkatú emberek, akik úgy érzik, hogy védtelenek a világ gyarlóságaival szemben, hogy nehezen boldogulnak az életben, gondjaik vannak az emberi és a párkapcsolatok építésben – a testi szinten próbálják kompenzálni ezt a gyengeséget. Gyakran alakul ki az édesség utáni vágy. Rossz a világ, engem mindig csak bántanak, mindenki ellenem van, én soha nem vagyok elég jó – megvigasztalom hát magam egy kis csokival. A másik menekülési útvonal az evés: a lelki gyengeséget a fizikai test megnövelésével próbálja az illető kompenzálni. Körülbástyázza, megvédi magát a kilókkal. Legalábbis azt gondolja, hogy ez beválik. Találkoztam már ellenkező példával is, amikor kórós soványság alakult ki ugyanezen okoknál fogva. Az illető feladta a harcot, jöjjön, aminek jönnie kell.

A King Kong olyan, mint egy erős karó, amit a gyenge virágszál mellé teszünk. Hozzákötjük, hogy a szél ne törje el a szárát. Majd ha megerősödött, akkor elvehetjük a karót. Ha ezen a szinten van szükségünk a King Kong támogatására, akkor kétszeres hígításban használjuk. Az érzékenyebbek 2×1 cseppet használjanak, akik a javulás útjára léptek, azoknak 2×3 csepp is mehet.

Megerősítő mondat: Támaszt érzek magam mellett!

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek