A klubfoglalkozásokról

Túl vagyunk pár közös estén, ismerősökként köszöntjük egymást, helyes kis nyüzsgés alakul ki a foglalkozások előtt. Mint a gyermek, aki új játékot kap, többen is szeretnék meghallgatni és megtapasztalni a meghirdetett témákat. A Földelés foglalkozáson először megtisztítottuk a csakráinkat. Mindenki a sajátját. Bizony, bizony, erre mindenki képes, nincs kifogás. Vezényszóra igazítottuk kezeinket a megfelelő helyre, és öröm volt nézni, ahogy mindenki szorgalmasan dolgozott. Aztán összekötöttük magunkat az Éggel és a Földdel. A központi energiavezetéken mindkét fajta energia beáramlott és feltöltött bennünket.

2 nap múlva a parazita szűrésen azt tapasztaltam, hogy még mindig nagyon intenzív az energiaáramlás azoknál az embereknél, akik elvégezték a földelést. A parazita szűrés azért fontos, mert sok betegség hátterében található valamilyen vérszívó. Nem is gondolnánk, hogy az epilepszia, autizmus, visszér betegségek, migrén, pánikbetegség mögött, és persze még sorolhatnám, tipikusan egy fertőzés áll. A minap egy kedves ismerősömtől kaptam egy linket, ahol többek közt a következő olvasható: „Dr. Clark – amerikai biológusnő – érdeme, hogy elsőként tette közzé megalapozott feltevését, miszerint a legsúlyosabb krónikus betegségek egész sora különféle paraziták okozta terheltséggel függhet össze. A paraziták által kiválasztott mérgek nagyon sok allergiát okozó anyagot tartalmaznak, amelyek különböző idegen fehérjék és savak által keletkeznek, ezért az egész szervezetünk állandó megterhelésnek és megerőltetésnek van kitéve, ezen anyagok elleni harc következtében.” Ha csak azt vesszük, hogy egy gombás fertőzésből évek alatt daganat keletkezik, akkor máris kézenfekvő, hogy még gomba korában vegyük észre a fertőzést, és kezeljük. Már csak azért is, mert a gomba mellett gyakran megjelenik a féreg. A gomba korhadék és rothadéklakó. Kialakítja magának az ideális környezetet a szervezetben, ami persze a férgeknek is kiváló élőhelyet teremt. A rothadékban egy idő után egyszerűen megterem a féreg. Sajnos sok ilyet tapasztaltam már, ezért is van minden hónapban alkalom az ingyenes parazita szűrésre.

Sok ember tudja, hogy baj van a gerincével, sokan közülük évek óta élnek együtt a fájdalommal. A gerinc állapotfelmérése rövid ideig tartó, érintés nélküli eljárás. Megnézzük, hogy hol, milyen eltérések vannak, s javaslatot teszünk a korrekcióra. A csontkovácsolásnak ma már vannak olyan módszerei, amelyek nem járnak a fizikai test érintésével, ezért nem kell tartani az esetleges fájdalomtól. Így persze már csábítóbb is az ajánlatom 🙂 Érdekes, hogy több embernél a sacralis csigolyáknál érzékeltem elmozdulást. Pedig ez nagyon kellemetlen, hiszen az illető hosszabb ideig nem tud egyenes tartással ülni, mert az ülés fájdalmassá válik. A korrekciója csupán pár percig tart. A másik mumus a nyaki 4-es csigolya, aminek a kimozdulása a vállakon keresztül az egész karban képes fájdalmat és gyulladást generálni. Az önmasszázs foglalkozáson ezért meg is mutattam hogyan lehet megmasszírozni nagyon hatékonyan a nyakunkat (hüvelykujjunk ujjtövét fogtuk satuba a másik kezünkkel, és jobbra-balra csavaró mozdulatot végeztünk). Ezeket mind azért csináljuk, hogy az energiarendszerünkben javítsuk az áramlást. Ha valami feszül, szoros, fájdalmat okoz, akkor ott az energia áramlás is sérül. Az Energy termékei is többet tudnak segíteni egy energetikailag kiegyenlített testben.

A bekacsolásos foglalkozáson a testünk figyelmét ébresztettük fel. Az Energy termékei információkat közölnek a szervezettel, de ha nem figyelünk, akkor szegények süket fülekre találnak. Olyan ez, mint amikor a gyerekemet kiküldöm a spájzba. Tutira nem látja meg azt, amiért küldtem. A figyelmünknek minden síkon jelen kell lennie, hogy az információkat hasznosítani tudjuk. Ezek mind olyan dolgok, amiket magunk tehetünk magunkért, hiszen felelősek vagyunk a saját egészségünkért és a betegségünkért is.

A belső gyermek előadásra is sokan eljöttek. Közösen gyakoroltuk az aktiválását, illetve megbeszéltük, hogy miként teljesíti a kívánságainkat. Később egy lány elmesélte, hogy este otthon megkérte a belső gyermekét, hogy segítsen neki találni egy olyan bakancsot, amilyet Ő szeretne. Elmondta neki, hogyan nézzen ki, milyen fontos tulajdonságokat vár el. Másnap, elindultak édesanyjával vásárolni. Nem is akartak bemenni abba az üzletbe, aztán mégis bementek. Ott állt a polcon álmai bakancsa. Ez az egy darab volt az üzletben, éppen az ő méretében, ráadásul akciós áron 🙂 Én otthon a gyerekeimnek is azt mondom, amikor már kétségbe vannak esve: ne kínlódjál, kérjél segítséget. Hiszen van egy nagyszerű segítőnk, aki szívesen segít, és nem kell hozzá semmilyen különleges képesség, hogy beszélni tudjunk vele. Ám ez csak egy lehetőség, s mint tudjuk, minden lehetőség annyit ér, amennyit használunk belőle. Erről már egy következő foglalkozáson beszélgettünk. Nem csak az a lehetőség, ami szembejön velünk az utcán, és köszön. Az az igazi lehetőség, ami a fejünkben megszületik, amikor elébe megyünk a dolgoknak, és tudatosan keressük a lehetséges megoldásokat. Az Energy is egy nagyon jó lehetőség, hiszen sok jó megoldást kínál a problémáinkra.

Decemberben meglepetés programokkal várom a klubtagokat, remélem minél többen kihasználjátok ezt a lehetőséget!

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek