A férgekről bővebben

Megint ezek a férgek. Legtöbbször kérdésekkel árasztanak el a kliensek, mert annyira rémisztően hangzik, hogy egy féreg lakik a testükben. Talán azért, mert ennek a szónak a köznyelvben pejoratív jelentése van. Érdekes, attól nem ijed meg senki, ha azt mondom, hogy „baktérium szaporulat”. Pedig ha a fejben, az agy területén találok ilyet, akkor súlyos epilepsziás rohamot is kiválthat, de skizofrén állapotokat is okozhat. Szerintem ez sem ártatlan kis dolog, mégsem félünk tőle. Aztán ott vannak a gombák. Tulio Simoncini doktor szerint a daganat is egy gomba, mégsem félünk a gombáktól. A férgektől viszont igen.

Valóban, van az én fejemben a parazitáknak egy osztályozása, amelyet a fejlettségük, és így a rezgésszámuk eltérése alapján állítottam fel, és a következő 4 kategóriát adja: baktériumok, vírusok, gombák, férgek. Mindegyik kategórián belül számtalan faj és alfaj létezik, akár több ezer. Ezek egy része beazonosítható, van neve, az orvostudomány is ismeri, és ki tudja mutatni a jelenlétét. Van olyan is, amit a tudomány jelenlegi állása szerint nem ismerünk, viszont a rezgésszáma alapján tudom, hogy ott van, és hogy a baktériumok közé sorolható. Ilyet találtam például egy autista kislány vérében. Maradjunk most azonban egyenlőre a férgeknél. Szeretném a felmerült kérdésekre így nyilvánosan megadni a választ. Aggódó anyuka a következőket szeretné tudni:

„egy kicsit légy szíves magyarázd el ezeket a férgeket, mik ezek (nem vírus, nem baktérium, nem gomba?), honnan jönnek, étellel?, hogy lehet megelőzni, mit keresnek ezek az emberben. Elég rémisztő belegondolni, hogy jutnak oda. És erről nem is lehet tudni nyugati orvoslásos módszerrel, és ilyenekkel nem is gyógyíthatóak? Hogy mutatható ki?”

A férgek közül a bélférget, vagy gilisztát ismerjük általában. Székletből kimutatható, néha szabad szemmel is látható, orvosilag gyógyszerezhető. Sajnos azonban nem csak a bélben tud megtelepedni ilyen parazita. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mennyire felkészületlenek az orvosok egy ilyen kórokozó jelenlétére. Gyermekemet rendszeresen kezelte egy jó nevű orr-, fül-, gégész szakorvos allergiás tünetekkel. Vérvétel, allergiateszt, röntgen és CT vizsgálatokat is csináltatott, ám minden eredmény negatív lett. Azt állapította meg, hogy a leletek alapján a gyerek nem allergiás, de az orrnyálkahártya szemrevételkor ugyanolyan állapotot mutat, mint allergiás esetekben. Ő azt a következtetést vonta le ebből, hogy gyermekem csak pszichésen allergiás, mert nincs jelen allergén. Majd kinövi, így bíztatott. Az akkori tudásom nem volt elég, hogy meglássam azt, amit ma már tisztán látok: a gyerekem középfülében van egy féreg, s az általa termelt váladék az orrgarat felé ürül, ez irritálja az orr nyálkahártyáját és okoz allergiás tüneteket. Mondhatnék más példát is arra, hogy milyen ismert betegségek hátterében fedeztem fel férget. Tipikus a visszér, de találtam már prosztatagyulladást és meddőséget is, amit az én méréseim alapján féreg jelenléte okoz.

Hogyan lehet begyűjteni a férgeket? Sajnos ugyanúgy, mint bármi mást. Bármelyik élelmiszer vagy ital tartalmazhatja, de akár a bőrön keresztül vagy testnyíláson át is bejuthat. Ők is élőlények, boldogulni próbálnak, kedvező élőhelyet keresnek maguknak. Két féle módon tudnak életben maradni az emberben: ha gyenge az immunrendszer és nem tud fellépni ellenük, vagy ha van egy megbomlott energetikai egyensúlyi állapot, ez miatt kialakul egy energia hiányos terület, így hiába működik jól az immunrendszer, nem tud hatni az adott területre, mert ott nincs energia áramlás, hiszen blokk van. Vagyis igazából úgy lehet megelőzni, ha törekszünk az energetikai egyensúlyunk helyreállítására és megtartására (pentagram regeneráció) és erősítjük az immunrendszerünket. 

Ha a betegségtünet nem szűnik, vagy a tünetmentes és nem tünetmentes időszakok rendre váltják egymást, akkor már gyanakodhatunk, hogy valamilyen parazita van a szervezetben. Én bioenergetikus vagyok, ugyanúgy érzékelem a jelenlétüket, mint a káros földsugárzásokat. Másoknak lehetnek más módszereik, tudom, hogy vannak olyan biorezonanciás gépek is, melyek képesek kimutatni a parazitákat. Ez ügyben azt javaslom, hogy mindenki érdeklődjön (kezelőorvosa és gyógyszerésze mellett vagy helyett) természetgyógyászánál.

Ajánlaja cikkünket ismerőseinek