Energy Klub Zalaegerszeg programjai

MER-KA-BA

2019. március 26., 17:00-18:00

Drunvalo Melchizedek tanítása alapján elkezdjük elsajátítani ezt a különleges meditációt, melynek eredményeképpen egy különleges energiamezőt tudsz felépíteni a tested körül. Ufók leszünk!

Pajzsmirigy szűrés

2019. március 27., 17:00-18:00

A tünetek alapján nem egyértelmű, hogy pajzsmirigy megbetegedésről van szó, ezért sokszor csak későn ismerik fel a problémát. A szűrésen megnézzük, hogy hogyan működik a pajzsmirigy, s mivel érdemes harmonizálni a működését.

Belső gyermek tanfolyam - Zalaegerszeg

2019. május 18-19.

A Hawaii szigeteken élő huna őslakosok filozófiai rendszere szerint a tudatalattinkat a "belső gyermek" irányítja. A tudatalatti tárolja a fizikai test működésére vonatkozó információkat, reagál a változásokra, tulajdonképpen irányítja az anyagot. Ezért nem csak önmagunk megismerése miatt fontos kommunikálni a tudatalattival, hanem az öngyógyító képességünk és a teremtőképességünk működése szempontjából is. A tudatalatti tükörképe a tudat feletti, így a hármas ÉN szempontjából is vizsgáljuk önmagunkat. Megtanuljuk hogyan lehet rendet, egységet teremteni a hármas ÉN-ben. Kommunikáció a belső gyermekkel, a hármas ÉN megteremtése, lehetséges energetikai hibák és azok javítása, az energetikai hibák hatása a fizikai testre, a testi tünetek okozóinak felderítése a 3 dimenzióban.

A tanfolyam előképzettséget nem igényel, a spirituális világra való nyitottságot azonban igen. A tanfolyamra ismétlőket is szeretettel várok, hiszen az én tudásom is folyamatosan bővül a tapasztalások által, és mindig vannak új ösvények a megismerés útján.

A tanfolyam független az Energy Klub klubprogramjaitól, ezért térítés köteles.

A tanfolyam időpontja: 2019.05.18-19. Szombaton 10 órakor kezdünk, a vasárnapot közösen egyeztetjük. Helyszín: Zalaegerszeg, Mártírok u. 17. Energy Klub

Jelentkezni lehet:mara.energy@gmail.com, facebook Energy Klub Maraboszi, vagy ezen a weboldalon

Minden érdeklődőt várok szeretettel!


Helyszín: Zalaegerszeg, Mártírok u. 17. Energy Klub. A meghirdetett programokat kizárólag az Energy Klub tagjai és hozzátartozóik vehetik igénybe. A programok a résztvevők számára ingyenesek.
A programokat vezeti: Takács Mara klubvezető. Érdeklődni: 70/60-777-03 vagy mara.energy@gmail.com