Energy Klub Zalaegerszeg programjai

Belső gyermek

2018. november 19., 17:00-18:00

Mit kell tudni róla. Megtanuljuk aktiválni a Belső gyermekünket, hiszen ez az öngyógyító képességünk. A Belső gyermek programozása.

Mit tehetsz magadért? - Bekapcsolás

2018. november 20., 17:00-18:00

Cselekedni csak az itt és mostban lehet. Jelen kell lennünk a 3 dimenzióban. Energetikai fehér foltok megszüntetése.

Pajzsmirigy szűrés

2018. november 21., 17:00-18:00

A tünetek alapján nem egyértelmű, hogy pajzsmirigy megbetegedésről van szó, ezért sokszor csak későn ismerik fel a problémát. A szűrésen megnézzük, hogy hogyan működik a pajzsmirigy, s mivel érdemes harmonizálni a működését.

Kössünk együtt!

2018. november 26., 17:00-18:00

A stresszoldást, a kreativitás megélését sokféleképpen megvalósíthatjuk. Van aki mandalát fest, mások gyöngyöt fűznek, és akad aki kötésre adja a fejét. Bemutatok egy különleges mintát, és megtanuljuk ezt a kötéstechnikát, hogy aztán Ti is élvezzétek a színterápiás kötést.

Egyensúly az 5 elemmel: Víz

2018. november 27., 17:00-18:00

A Víz eleme milyen szabályokra hívja fel a figyelmünket, s mi történik, ha nem tartjuk be azokat. Betegséghajlamok a Víz elemével kapcsolatban. Kint és bent – hogyan erősíthetjük magunkban és környezetünkben a Víz elemét.

Parazita szűrés

2018. november 28., 17:00-18:00

A szervezet legfontosabb feladata: megvédeni önmagát a parazitáktól. Sokszor nincs tudomásunk a jelenlétükről, pedig sok betegség okozói. Ha hosszabb ideje fennálló problémád van, ami nem, vagy csak nehezen változik, akkor gyere el, hogy megnézhessük, parazita van-e a háttérben.

Belső gyermek tanfolyam - Pécs

2018. december 8-9.

A Hawaii szigeteken élő huna őslakosok filozófiai rendszere szerint a tudatalattinkat a "belső gyermek" irányítja. A tudatalatti tárolja a fizikai test működésére vonatkozó információkat, reagál a változásokra, tulajdonképpen irányítja az anyagot. Ezért nem csak önmagunk megismerése miatt fontos kommunikálni a tudatalattival, hanem az öngyógyító képességünk és a teremtőképességünk működése szempontjából is. A tudatalatti tükörképe a tudat feletti, így a hármas ÉN szempontjából is vizsgáljuk önmagunkat. Megtanuljuk hogyan lehet rendet, egységet teremteni a hármas ÉN-ben. Kommunikáció a belső gyermekkel, a hármas ÉN megteremtése, lehetséges energetikai hibák és azok javítása, az energetikai hibák hatása a fizikai testre, a testi tünetek okozóinak felderítése a 3 dimenzióban.

A tanfolyam előképzettséget nem igényel, a spirituális világra való nyitottságot azonban igen. A tanfolyamra ismétlőket is szeretettel várok, hiszen az én tudásom is folyamatosan bővül a tapasztalások által, és mindig vannak új ösvények a megismerés útján.

A tanfolyam független az Energy Klub klubprogramjaitól, ezért térítés köteles.

A tanfolyam időpontja: 2018.12.08-09. Szombaton 10 órakor kezdünk, a vasárnapot közösen egyeztetjük. Helyszín: Pécs, Citrom u. Rafting Optika

Jelentkezni lehet: Doszpoth-Nagy Kata, nkata.d@gmail.com vagy ezen a weboldalon

Minden érdeklődőt várok szeretettel!


Helyszín: Zalaegerszeg, Mártírok u. 17. Energy Klub. A meghirdetett programokat kizárólag az Energy Klub tagjai és hozzátartozóik vehetik igénybe. A programok a résztvevők számára ingyenesek.
A programokat vezeti: Takács Mara klubvezető. Érdeklődni: 70/60-777-03 vagy mara.energy@gmail.com