Energy Klub Zalaegerszeg programjai

Parazita szűrés

2018. szeptember 24., 17:00-18:00

A szervezet legfontosabb feladata: megvédeni önmagát a parazitáktól. Sokszor nincs tudomásunk a jelenlétükről, pedig sok betegség okozói. Ha hosszabb ideje fennálló problémád van, ami nem, vagy csak nehezen változik, akkor gyere el, hogy megnézhessük, parazita van-e a háttérben.

Belső gyermek

2018. szeptember 25., 17:00-18:00

Mit kell tudni róla. Megtanuljuk aktiválni a Belső gyermekünket, hiszen ez az öngyógyító képességünk. A Belső gyermek programozása.

Kössünk együtt!

2018. szeptember 26., 17:00-18:00

A stresszoldást, a kreativitás megélését sokféleképpen megvalósíthatjuk. Van aki mandalát fest, mások gyöngyöt fűznek, és akad aki kötésre adja a fejét. Bemutatok egy csodaszép pulóvert, ami rám jellemzően tobzódik a színekben, és megtanuljuk ezt a különleges kötéstechnikát, hogy aztán Ti is élvezzétek a színterápiás kötést.

Lélek- és szellemgyógyász tanfolyam

szeptember 27 - április 25.

A tanfolyamon megismerhető az ember teljes energetikai rendszere, annak felépítése, működése, teljes körű tisztántartása, mivel a képzés tartalmazza a személy-és tértisztítás részletes tanait. Az univerzum felépítésén, a teremtéstörténeten felül a világok és dimenziók ismereteibe is betekintünk.     
Tanulunk Atlantiszról, Szíriuszról, ősi gyógyítási technikákról, melyek az évszázadok során a beavatottak tudásának részét képezték. 
        
Ismereteket szerzünk az emberi test anatómiai felépítéséről is, valamint a betegségek megjelenéséről, azok okairól, beleértve a lelki okokat is. Megnézzük, hogy milyen lelki sérülés (akár előző életben szerzett is) milyen hibát hoz létre a    szerveken, és megtanuljuk, hogy   ezeket hogyan lehet kijavítani.         

Beszélünk kicsit a magyarság kérdéséről, múlt-jelen-jövő tekintetében, a vallásokról és természetesen Jézus tanításairól, melyek a Pszichotronika alapját képezik. Megtanulunk kommunikálni a felső énünkkel, lelkünkkel, szellemünkkel, ehhez egy eszközt is használunk, amit szenzibilnek hívnak.      

Választ kapunk arra, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, hová tartunk és mi a feladatunk. Sőt technikákat és belső (lelki) erőt kapunk ahhoz, hogy ezt a feladatot teljesítsük is. 

Megtanuljuk, mi a szeretet és a hit, és elkezdjük őket tudatosan is beépíteni az életünkbe. A képzésen szó lesz továbbá az érzékelési formákról, hertzekről, rezgésekről, agyhullámról, az időről, vallás és hit kérdéséről, megvilágosodásról, férfi-női energiákról, betegségek lelki okairól, valamint ezek gyógyításáról emberben, növényen, állaton. Elhangzik néhány technika a sugárzások megszüntetésére, védelemrendszerek kialakítására, genetikai javításokra, kromoszóma- és dns javítására is.    

A tanfolyam során komoly személyiségfejlődésen megy keresztül minden tanítvány, és nagyban megváltozik az életszemlélet mindenkiben,  mivel megkapja az életében felmerült kérdésekre a választ és magasabb nézőpontból tud tekinteni a saját életére, valamint a körülötte lévő világra, annak árny-és fény oldalára egyaránt.      

A tanfolyam egyik legnagyobb adománya a hallgató számára, a jó és a rossz megkülönböztetésének képessége, amit elsajátíthat a tanfolyamon mindamellett, hogy minden betegség gyógyítására való tudást is megszerzi, még az orvostudomány számára gyógyíthatatlannak tartottakét is. A gyógyítás gyakorolására is van lehetőség a tanfolyamon, így rögzülnek az alkalmazott technikák.

A tanfolyam spirituális előképzettséggel nem rendelkezők számára is ajánlott, de sokat nyújt azoknak (akár gyógyítóknak) is, akik már sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezotériában és alternatív gyógymódok területén. Így a Lélek- és Szellemgyógyászat (Pszichotronika) tökéletes kiegészítője lehet a már alkalmazott gyógyítási módszereknek pl: Kineziológia, Masszázsok, biorezonancián, bioenergetikán, fitoterápián alapuló és különböző holiszitkus szemléleten alapuló módszereknek.  

Tapasztalatom alapján minden tanítvány egyfajta globális látásmódot kap a tanfolyam során, így az egyéb helyeken megszerzett ismereteit is Egy nagy rendszerbe tudja elhelyezni. Hiszen mindenki ugyanarra a hegyre igyekszik, csak éppen más ösvényen próbálkozik. :)      

A tanfolyam 14 fokozatból áll. Minden héten, csütörtöki napokon fogunk találkozni. Első alkalom Zalaegerszegen: 2018. szeptember 27.-én 17 óra. Helyszín: Energy Klub (Mártírok u. 17.).

A tanfolyam legalább 5 fő jelentkezése esetén indul. A tanfolyam díja a jelentkezők számától is függ.

5-9 fő esetén 6.000 Ft/alkalom

10-14 fő esetén 4.500 Ft/alkalom

15 főtől 3.500 Ft/alkalom

Vizsgázni ifj Csontos Vilmos világhírű gyógyítónál lehet mind a 14 fokozat elvégzése után. (díja: kb 13800 Ft, melyet a helyszínen euróban kell rendezni). A tanfolyam elvégzéséről csak az a személy kaphat bizonyítványt, aki valamennyi fokozatot teljesítette.

 

Szeretettel Várok Mindenkit, akit az Égiek hozzám vezetnek! :-)

 

              Klujber Katalin

                                                                
              
megerteskapuja@gmail.com

              +36 30 7373 453

Tanfolyamra jelentkezni lehet: Energy Klub Zalaegerszeg, Mártírok u. 17. személyesen, vagy a 70/6077703 telefonszámon (Takács Mária)


 

Belső gyermek tanfolyam - Zalaegerszeg

2018. október 20-21.

A Hawaii szigeteken élő huna őslakosok filozófiai rendszere szerint a tudatalattinkat a "belső gyermek" irányítja. A tudatalatti tárolja a fizikai test működésére vonatkozó információkat, ezért nem csak önmagunk megismerése miatt fontos kommunikálni a tudatalattival, hanem az öngyógyító képességünk és a teremtőképességünk működése szempontjából is. A tudatalatti tükörképe a tudat feletti, így a hármas ÉN szempontjából is vizsgáljuk önmagunkat. Megtanuljuk hogyan lehet rendet, egységet teremteni a hármas ÉN-ben.

A tanfolyam előképzettséget nem igényel, a spirituális világra való nyitottságot azonban igen. A tanfolyamra ismétlőket is szeretettel várok, hiszen az én tudásom is folyamatosan bővül a tapasztalások által, és mindig vannak új ösvények a megismerés útján.

A tanfolyam független az Energy Klub klubprogramjaitól, ezért térítés köteles.

Ez egy hosszú hétvége, a 4 napos munkaszünetből 2 napot vesz el a tanfolyam, lesz még idő pihenni is. Szombaton - a vidékiekre való tekintettel - 10 órakor kezdünk, a vasárnapot közösen egyeztetjük. Helyszín: Energy Klub Zalaegerszeg, Mártírok u. 17.

Jelentkezni lehet személyesen a Klubban, vagy ezen az oldalon, vagy e-mailben.

Minden érdeklődőt várok szeretettel!


Helyszín: Zalaegerszeg, Mártírok u. 17. Energy Klub. A meghirdetett programokat kizárólag az Energy Klub tagjai és hozzátartozóik vehetik igénybe. A programok a résztvevők számára ingyenesek.
A programokat vezeti: Takács Mara klubvezető. Érdeklődni: 70/60-777-03 vagy mara.energy@gmail.com