Energy Klub Zalaegerszeg programjai

Gerinc állapot felmérés és szűrés

2018. március 19., 17:00-18:00

A gerinc és a csípő helyzete meghatározó az egészségünk és az energiaháztartásunk szempontjából is. A tiéd rendben van? Ha eljössz, akkor kiteszteljük, teendőket megbeszéljük.

Kék tenger meditáció

2018. március 20., 17:00-18:00

A tenger hullámzása egy-egy lélektisztító energialöket. Egy vezetett meditációban tapasztaljuk meg közösen a víz végtelen tisztító erejét.

Pajzsmirigy szűrés

2018. március 21., 17:00-18:00

A tünetek alapján nem egyértelmű, hogy pajzsmirigy megbetegedésről van szó, ezért sokszor csak későn ismerik fel a problémát. A szűrésen megnézzük, hogy hogyan működik a pajzsmirigy, s mivel érdemes harmonizálni a működését.

Belső gyermek

2018. március 26., 17:00-18:00

Mit kell tudni róla. Megtanuljuk aktiválni a Belső gyermekünket, hiszen ez az öngyógyító képességünk. A Belső gyermek programozása.

Mit tehetsz magadért? - Önmasszázs

2018. március 27., 17:00-18:00

Olyan gyakorlatokat fogunk tanulni, amelyet mindenki önmagán is alkalmazhat valamilyen probléma megszűntetése érdekében, vagy egyszerűen csak a közérzete javítására.

Parazita szűrés

2018. március 28., 17:00-18:00

A szervezet legfontosabb feladata: megvédeni önmagát a parazitáktól. Sokszor nincs tudomásunk a jelenlétükről, pedig sok betegség okozói. Ha hosszabb ideje fennálló problémád van, ami nem, vagy csak nehezen változik, akkor gyere el, hogy megnézhessük, parazita van-e a háttérben.

Belső gyermek tanfolyam - Zalaegerszeg

2018. április 21-22.

Egy teljesen megújult tanfolyammal várok minden érdeklődőt, aki szeretné megérteni és irányítani az életét. Ezen a hétvégén a leszületésünket, és a korábbi leszületéseinket is vizsgálni fogjuk. Természetesen most is a Belső gyermek, mint legfőbb szövetségesünk a főszereplő. Mit értünk belső gyermeken, hogyan tudunk vele kommunikálni, miben segíthet nekünk? A Belső gyermek, mint teremtőképesség. Hogyan neveljük a belső gyermekünket? A hármas én egysége. Technikák, amikkel kijavíthatod és fenntarthatod a hármas én egységét, s ezzel megteremted testi és lelki egészségedet.

Ez a rendezvény nem tartozik az Energy Klub programjai közé, csak helyszínt ad a tanfolyamnak. A tanfolyam nem érinti sem az Energy termékeket, sem a hagyományos kínai orvoslás filozófiáját, ezért nem ingyens ez a rendezvény.

Szombati napon 10 órakor kezdünk, helyszín: Zalaegerszeg, Mártírok u. 17. Energy Klub

Jelentkezni és érdeklődni ezen a weboldalon is lehet, vagy a mara.energy@gmail.com e-mail címen, illetve személyesen a Klubban.


Helyszín: Zalaegerszeg, Mártírok u. 17. Energy Klub. A meghirdetett programokat kizárólag az Energy Klub tagjai és hozzátartozóik vehetik igénybe. A programok a résztvevők számára ingyenesek.
A programokat vezeti: Takács Mara klubvezető. Érdeklődni: 70/60-777-03 vagy mara.energy@gmail.com