Melyiket a sok közül?

Melyiket a sok közül?

„Még csak most ismerkedem az Energy termékekkel, nagyon tetszenek, de nem tudom eldönteni, melyik lenne számunkra a megfelelő. Évek óta deréktáji fájdalmaim vannak, változó erősségben, legfőképpen előre hajláskor, vagy hosszadalmas üléskor. Röntgen vagy egyéb vizsgálatot nem végeztettem soha, kicsit félek attól, hogy ha kiderülne valamilyen fizikai elváltozás, nehezebben tudnék hinni abban, hogy elmúlik :) Másik problémám, hogy így a téli időszak kezdetén a torkom kiszárad és fáj, leginkább reggelenként ébredéskor, de néha napközben is. Eddig csak sós vizes és ezüstkolloidos gargarizálást alkalmaztam, de nem igazán szűnik, igaz, nem is súlyosbodik. Páromnál is szeretném az Energy termékek segítségét igénybe venni, ő némi túlsúllyal rendelkezik has tájékon, ami elég nehezen akar csökkenni.

Bővebben »

Magas vérnyomás

2012. november. 7. uncaria tomentosa / vironal
Magas vérnyomás

Kedves ismerősöm keresett meg a panaszával: „Ne haragudj, hogy csak így ’letámadlak’, de szeretném megkérdezni, hogy kicsit belém néznél-e? Ma este voltam dokinál egy általános vizsgálaton, ami életbiztosításhoz kell és nagyon magas vérnyomást mértek nekem, 170/100-at. Arra lennék kíváncsi, hogy mi okozza nálam ezt a magas értéket és tudsz-e rá valami gyógymódot. Azt tudni kell, hogy régóta van magas vérnyomásom, már vizsgáltak is miatta, de nem tudták megállapítani, hogy mi okozza. Én bízom benne, hogy te talán tudsz valamit mondani.”

Bővebben »

Hasznos tanácsok

2012. október. 10. vironal / cytosan inovum / lapacho
Hasznos tanácsok

Egy anyuka a következőket írta nekem: „Tegnap figyeltem a kisfiamat, rettenetesen erőlködött nagydolog közben. A széklete mint a kavics , szinte nincs is víztartalma.” A székletnek alapvetően van víztartalma. Akkor tűnik el belőle a víz, ha sokáig pang a vastagbélben. Visszaszívás történik a szervezet részéről. Ez általában nem testi probléma, és felnőttnél is előfordul. Amikor az ember tartogatja a szemetet, nem tud megszabadulni a rossz gondolatoktól, nem tudja elengedni magát. Ezek már pszichés dolgok. A következőket tanácsoltam az anyukának.

Bővebben »

Immunerősítés

2012. október. 9. vironal / flavocel / spiron / balsamio
Immunerősítés

Egy anyuka hívott az előbb, és azért gondoltam, hogy írok róla, mert ez a kérdés több anyukát is érinthet ebben az erősen változékony őszi időjárásban. 5 éves gyermekének elkezdte az immunerősítést a Vironallal, épp most következne az 1 hetes szünet, de a gyerek megbetegedett. Az volt a kérdés, hogy ilyenkor mi a teendő, szüneteltesse a termék használatát, vagy éppen ellenkezőleg, növelje az adagot. Nos, az ovis projekt kapcsán, amit volt szerencsém végigcsinálni, van némi tapasztalatom ez ügyben.

Bővebben »