Miért viszket?

2014. február. 26. skeletin
Miért viszket?

Nagyon sokan írnak nekem, néha már alig győzöm a válaszokat. Ez nem panasz, inkább türelmet kérek mindenkitől, hiszen időbe telik, amíg mindenkinek érdemi válaszokat tudok adni. Néha olyan problémával fordulnak hozzám, ami banálisnak tűnik, mégis komolyan kell venni, hiszen sosem lehet tudni, hogy mi húzódik meg a háttérben. Éppen ezért a következő levelet sem hagytam válasz nélkül. „Van egy dolog amit mindig elfelejtettem megkérdezni. Kb. 3 hete már, hogy viszket mindkét szemöldököm. Szerinted ez mitől lehet?”

Bővebben »

Földelés

2013. január. 28. skeletin
Földelés

A klubprogramok között van egy, amelyik azt a címet viseli, hogy „Földelés”. Sokan kérdezték már tőlem, hogy mi ez, hogyan kell ezt érteni. Nos, ezt a meditációs, ön-szuggesztiós gyakorlatsort én nevezem földelésnek, bár lehet, hogy mások is így tudják. Fellebbentem hát a fátylat, hogy mit takar számomra ez a szó. Sokszor a hideg végtagok probléma mögött nem a fizikai test keringési problémája van, hanem energetikai probléma, a test nem képes felvenni bizonyos energiákat. Itt élünk ezen a Földön, van egy Földanyánk, és ennek tükörképeként van egy Égatyánk is.

Bővebben »

Ízületi kopás

2012. október. 3. cytosan inovum / skeletin / királydinnye
Ízületi kopás

A hozzám érkező levelek közül most megint kiválasztottam egyet, mert úgy érzem, hogy ez tipikus, és másoknak is hasznára válik, ha elolvassa a tanácsaimat: „Néhány jó tanácsot szeretnék Öntől kérni az egészségemmel kapcsolatban. A bal térdem hajlatában Baker ciszta van, amivel az orvosok nem tudnak mit kezdeni. A térdeim mindkét lábamon nagyon fájnak, kopásos ízületi problémáimból adódóan sokszor alig bírok lábra állni. Ezen kívül gerincsérvet diagnosztizáltak nálam 5 éve. Körülbelül 10 éve szedek magas vérnyomásra gyógyszert, amit szeretnék gyógynövényekkel kiváltani. Ha lehetne kérni Öntől segítséget abban, hogy mit szedjek illetve használjak, hogy az életminőségem javuljon. 76 éves vagyok és még elég aktív, egy nagy kertet művelek , ami most már nagyon megvisel. Válaszát előre is köszönöm.”

Bővebben »