Légkondicionálás – csak óvatosan!

Légkondicionálás – csak óvatosan!

„Megérkezett a jó idő, aminek sajnos nem tudok örülni, mert hol huzatban kell ülni, hol légkondis helyiségben, amiből bömböltetik a hideget. Most per pillanat nagyon fáj a torkom és a fülem. Elkezdtem Grepofitot szedni, de úgy érzem, nem szünteti meg teljesen a problémámat. Mit ajánlasz nekem, hogy tudom ezt kiküszöbölni?”

Bővebben »

Ki irányít?

2012. december. 7. renol
Ki irányít?

Ismerős ez a szám, amelyik a telefonomat csörgeti. Csak egy kérdésem lenne – mondja a hölgy a vonal túlsó végén. Szedhetem a Renolt a Korolennel együtt? Csak egy cseppet tennék a Renol mellé, mert úgy érzem, hogy az jó nekem. Hát persze, hogy szedheti – nyugtattam meg. Ha megszületett az a gondolat, mégpedig pozitív gondolat formájában, hogy valami segít, akkor az biztosan úgyis lesz. Ebben benne van a gondolat teremtő ereje, a hitünk támogató energiája is. Úgy érzem, hogy én egy olyan ember vagyok, akit nem lehet irányítani, mert szívesebben járom a magam útját – fűzi tovább a gondolatait. Néha meg úgy érzem, hogy szükségem van az iránymutatásra, mert mi van, ha butaságokat gondolok? Akkor most melyik az én utam? Menjek az érzéseim után, vagy hagyjam, hogy egy tapasztaltabb valaki megmondja, hogy mit tegyek?

Bővebben »

Rend a lelke

2012. október. 15. renol
Rend a lelke

Kaptam egy szép hosszú levelet, aminek egy része fontos tapasztalatról számol be. Egyszerűen imádom, hogy az Energy cseppjeivel mindhárom szinten lehet dolgozni! Persze, az is nagy dolog, amikor valakinek elmúlik a hátfájása, vagy a hasmenése, de mégis inkább csodálatra méltó számomra, ha az egész élete, hangulata változik meg. Ahogy az egyik barátnőm mondaná: az üvegben információ van. Sőt! Az üvegben válaszok vannak :-)

Bővebben »