Az okot kezeljük, ne az eltéréseket!

Az okot kezeljük, ne az eltéréseket!

„Szia Mara! A tanácsodat szeretném kérni. 1 hete a Sensitiv Imago készülékkel mértek be és elég sok eltérést találtak, májban, belekben, lépben, nyirok rendszerben, nem sorolom tovább, mert Te úgy is érzel mindent pontosan. Most olvastam, hogy milyen jó tapasztalataid vannak az Annonaval kapcsolatosan. Ebben kérném a segítséged, mit javasolsz nekem.”

Bővebben »

Irritábilis bél szindróma (IBS)

Irritábilis bél szindróma (IBS)

„Kedves Mara! Először is örömmel tudatom, hogy nekem bevált a kétféle gyógyteás kúra, amit javasoltál, a parazita szűrés után. A hosszú ideje fennálló IBS betegségemet, szinte teljesen tünetmentessé tette. :-) Most a férjem problémájával fordulok Hozzád. Tudomásunk szerint nincs különösebb betegsége, vagy panasza, viszont fiatal korától kezdve (most 60 éves) pattanásos a bőre a hátán, de nagyon sokszor az arcán, orrán, homlokán is jelennek meg gyulladt pattanások, amelyek elmúlnak, majd újból előjönnek.

Bővebben »

Heregyulladás

Heregyulladás

„Azzal a kéréssel fordulok Önhöz kb. 2 hónappal ezelőtt jelentkezett nálam egy pánikbetegség illetve idegi kimerültség. Ezt követően most már 4 hete múlt, hogy elég erős szúró, nyilalló fájdalom jelentkezett a jobb mellékhere tájékán, ahol egy cisztám is van már rég óta. Ez a fájdalom 3 hétig folyamatos és erős volt majd ezt követően gyengült, de azóta is fennáll.

Bővebben »

Csak egy rossz szokás?

Csak egy rossz szokás?

Egy aggódó anyuka a következő kérdést tette fel nekem: „A kisfiam folyton az orrát piszkálja és nem tudom eldönteni, hogy ez csak egy rossz szokás nála vagy esetleg valami más van a háttérben? Kérlek szépen, nézd meg, mert gyanakszom valamire, és az étvágya se valami kiváló.”

Bővebben »

Mahatma energia

2012. október. 25. királydinnye
Mahatma energia

Ígértem, hogy írok erről az energiáról. Azért érdemes ezzel foglalkozni, mert ez az energia alkalmas a mirigy rendszer megtisztítására. Bevallom, nem sok mindent ismerek, ami hatásosan tisztítja a mirigyeket, talán a Királydinnye tea eddig a legjobb. Ez az energia azonban ingyen van, csak kérni kell, és szakértelem sem kell hozzá, hogy használjuk. Bárki kezelheti magát ezzel az energiával. A saját egészségünkért nem csak annyit tehetünk, hogy elmegyünk egy orvoshoz vagy terapeutához, és megkérjük, hogy segítsen visszaállítani az egészségünket. Mi is részt vehetünk ebben a visszaállításban, mi is tehetünk valamit magunkért.

Bővebben »

Fiatalodjunk!

Fiatalodjunk!

A tegnapi klubfoglalkozáson megint az energiarendszerünkkel foglalkoztunk. Az első ilyen előadás a földelésről szólt, és akkor el is mondtam, hogy ha a központi energiavezeték nem tiszta és nem működik rendesen, akkor az Energy termékei sem tudnak hatékonyan működni. Akkor megtanultuk a csakráink tisztítását és a központi energiavezetéken a földi és égi energiák felvételét. Feltöltöttük magunkat mindkét pólusból. Örömmel tapasztaltam, hogy amikor két nappal később a parazita szűrésen olyan embert teszteltem, aki a földelésen is részt vett, érezhetően erősebb volt az energiaáramlás.

Bővebben »

Ízületi kopás

2012. október. 3. cytosan inovum / skeletin / királydinnye
Ízületi kopás

A hozzám érkező levelek közül most megint kiválasztottam egyet, mert úgy érzem, hogy ez tipikus, és másoknak is hasznára válik, ha elolvassa a tanácsaimat: „Néhány jó tanácsot szeretnék Öntől kérni az egészségemmel kapcsolatban. A bal térdem hajlatában Baker ciszta van, amivel az orvosok nem tudnak mit kezdeni. A térdeim mindkét lábamon nagyon fájnak, kopásos ízületi problémáimból adódóan sokszor alig bírok lábra állni. Ezen kívül gerincsérvet diagnosztizáltak nálam 5 éve. Körülbelül 10 éve szedek magas vérnyomásra gyógyszert, amit szeretnék gyógynövényekkel kiváltani. Ha lehetne kérni Öntől segítséget abban, hogy mit szedjek illetve használjak, hogy az életminőségem javuljon. 76 éves vagyok és még elég aktív, egy nagy kertet művelek , ami most már nagyon megvisel. Válaszát előre is köszönöm.”

Bővebben »