Fűben, fában, uborkában

2014. január. 28. cytosan inovum / gaba
Fűben, fában, uborkában

A hölgy, amikor először tanácsot kért tőlem, akkor még nagyon messze volt a gyógyulástól. Tudtam, hogy több kúrát is végig kell csinálnunk, mert a fertőzések láncreakció szerűen érték a szervezetet, s gyakorlatilag kibogozhatatlan, hogy mi minek a következménye. Elkezdtük rétegről rétegre takarítani a szervezetet. Volt azonban pár makacs tünet, ami nem akart még mindig látványosan változni. Az egyik ilyen kúra után a következő levelet kaptam tőle:

Bővebben »

Szívprobléma, gyomorsav

2013. január. 17. gaba / imunosan / peralgin
Szívprobléma, gyomorsav

Szemezgettem Nektek a levelesládámból. Aki nekem ezeket a sorokat írta, nyilván ráismer, és örül, hogy viszont láthatja az írását. Ő rendszeres olvasóm ezen az oldalon. Tulajdonképpen ez az oldal Ti, azaz az olvasók segítségével készül. Ha nem írnátok nekem, és nem kérnétek tanácsokat, akkor sokkal kevesebb írnivalóm lenne. Szerencsére nem így van, mert sokan írtok. S ami ennél is fontosabb, sokan megfogadjátok, és alkalmazzátok is amit javaslok. Nos így kezdődött valahol, valakivel a mi kis közös történetünk: „Édesanyám 62 éves, 2 hete tették be a 4. stentet a szív-koszorús ereibe. Az előző 3 beültetése 6 éve történt. Nagyon szomorú vagyok, amiért ilyen "fiatalon" már ilyen problémái vannak. És talán másképp is lehetne ezen segíteni. Az általa szedett gyógyszerek mennyisége elképesztő.

Bővebben »

Agyi értágulat

Agyi értágulat

Sokan keresnek meg azzal a kéréssel, hogy szeretnék a gyógyszereiket kiváltani valami természetes alapanyagú készítményre. Örülök, hogy ma már van az embereknek ilyen irányú igénye, inkább ez a szokás terjedjen, mintsem a nátha. Egy úr a következő problémával keresett meg: „Júniusban műtöttek agyi értágulat miatt. Azóta állapotom jelentősen javult, gyógyulok. Folyamatosan szedem az orvosságokat, de szeretném ezeket kiváltani valami természetes alapú anyag(ok)ra. Ennek a lehetőségét keresem, és egyben kérem az Ön tanácsát, milyen irányba induljak el?”

Bővebben »

Skizofrénia

2012. október. 31. gaba / cytosan inovum
Skizofrénia

A telefonban a hölgy azt mondja, hogy letelt a kúra, amit javasoltam, és azt ígértem neki korábban, hogy utána megnézem ismét az állapotát. Hogy tetszik magát érezni? – tettem fel teljesen fölöslegesen a kérdést, hiszen a hangján is lehetett már hallani, hogy jól van. Nagyon jól érzem magam, mintha ujjá születtem volna! – hangzott a válasz, és még hozzátette: tudja, kicsit morbid, hogy holnap a halottakat ünnepeljük, én meg az ujjá születésemet, de szerintem ha kimegyek a temetőbe az anyukám sírjához, ő is fog örülni annak, hogy így lát.

Bővebben »

Koncentrációs nehézség

2012. október. 21. imunosan / uncaria / gaba
Koncentrációs nehézség

Szinte ugyanakkor keresett meg a két anyuka. Mindketten arról panaszkodtak, hogy kisiskolás fiú gyermeküknél koncentráció zavarokat érzékelnek, és ennek megoldására szeretnének tőlem tanácsot kérni. Az ember elsőre azt gondolná, hogy adunk egy kis Stimaralt, vagy Celitint, és elrendeződik a probléma. Én azonban nyitottan állok a problémák előtt, s mielőtt elkezdeném a tesztelést, nem döntöm el előre, hogy mi lesz a terápiás javaslat. Alázattal fogadom a test válaszait, s mindig azt javaslom, amit az adott szervezet legszívesebben fogad, amelyet az öngyógyító folyamatok beindításához leginkább használni tud.

Bővebben »