Bölcsességfog

2015. május. 25. drags imun / stimaral / artrin
Bölcsességfog

Nem szeretek fogorvoshoz járni. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Ebben is a megelőzésre gyúrok, ezért használok ultrahangos fogkefét. A kis kórokozókat folyamatosan ultrahanggal lövöm, így aztán nem fogják felzabálni a fogaimat. A bölcsességfog kicsit más, teljesen átérzem az ezzel kapcsolatos félelmeket. „Szeretném megkérdezni, hogy bölcsességfog operálása előtt és után mit érdemes szedni? Ki kell műteni egyesével, mert teljesen bent vannak és nyomják a fogsort. Ecsetelni is lehet Energy készítménnyel? Félelem ellen is volna szer? Köszönöm előre is!”

Bővebben »

Annona forte

2014. október. 19. annona forte / drags imun
Annona forte

„Az éjjel alig aludtam valamit annyira fájt a gyomrom. Mintha nem tudnék emészteni és böfögni. Szerinted ez mi lehet ?” Ezeket a sorokat írta nekem a kedves levélíró. Nincs ebben semmi különleges, inkább azért teszem közzé ezt az esetet, hogy beszélhessek az Energy legújabb termékéről, hogy a rövid ismeretségünk alatt szerzett tapasztalatokat máris közreadjam, hogy mások is kipróbálhassák, és még több tapasztalatot gyűjtsünk.

Bővebben »

Csak egy rossz szokás?

Csak egy rossz szokás?

Egy aggódó anyuka a következő kérdést tette fel nekem: „A kisfiam folyton az orrát piszkálja és nem tudom eldönteni, hogy ez csak egy rossz szokás nála vagy esetleg valami más van a háttérben? Kérlek szépen, nézd meg, mert gyanakszom valamire, és az étvágya se valami kiváló.”

Bővebben »

Pánikbetegség

2013. február. 21. peralgin / drags imun / imunosan
Pánikbetegség

Több kérdést is kaptam ezzel kapcsolatban, és úgy érzem, hogy ez a probléma is megér némi okfejtést. Valószínűleg ez is más képet fest az én sajátos látásmódommal megközelítve. „Azt szeretném kérdezni, hogy pánik betegséggel is foglalkozik-e, és ezek a gyógymódok jók-e arra? Valamit tud-e ajánlani?” „Szeretném megkérdezni, hogy lányom pánik betegségtől szenved, és ehhez kérném a segítségedet. 1 éve már szed Energy készítményeket és 6-7 hónapon keresztül ettől tünetmentes volt a Korolenre jól reagált. Folyamatos gyomorproblémái miatt szeptemberben paleolit diétába kezdett, de decembertől újra jöttek a rohamok, ami januárban már egészen intenzív lett. Most abbahagyta a diétát, a gyomra teljesen meggyógyult. Nem tudom mivel segíthetnénk rajta. Várjuk javaslatod.”

Bővebben »

Crohn betegség

Crohn betegség

A Crohn betegség súlyos betegségnek számít. Egyike azoknak, amely az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható, s így a diagnózis kimondása egy életre megpecsételi az ember sorsát. Az a szomorú, hogy egyre több fiatal lány jön hozzám ezzel a problémával. Szerencsére nem mindenki fogadja el az együttélést ezzel a betegséggel, és vállalkozik a nem is olyan egyszerű feladatra. Amikor ez a tünet-együttes kialakul, akkor sajnos már egy autoimmun folyamat is elindult a szervezetben. Az alternatív terápiákat a szteroidok mellett még jó eséllyel el lehet kezdeni, de ha már valaki ott tart, hogy immunválasz csökkentő gyógyszereket szed, vagyis mesterségesen gyengítik az immunrendszerét, akkor nagyon beszűkültek a természetgyógyászat lehetőségei.

Bővebben »

Agyi értágulat

Agyi értágulat

Sokan keresnek meg azzal a kéréssel, hogy szeretnék a gyógyszereiket kiváltani valami természetes alapanyagú készítményre. Örülök, hogy ma már van az embereknek ilyen irányú igénye, inkább ez a szokás terjedjen, mintsem a nátha. Egy úr a következő problémával keresett meg: „Júniusban műtöttek agyi értágulat miatt. Azóta állapotom jelentősen javult, gyógyulok. Folyamatosan szedem az orvosságokat, de szeretném ezeket kiváltani valami természetes alapú anyag(ok)ra. Ennek a lehetőségét keresem, és egyben kérem az Ön tanácsát, milyen irányba induljak el?”

Bővebben »

Gyors segítség

2012. március. 1. drags imun
Gyors segítség

Kolléganővel egyeztetünk a munkahelyemen súlyos szakmai kérdésekben, például a kincstári körös felhasználóknál hogyan mutassa a program a kincstári tranzakciós kódot. A beszélgetés vége felé ezt mondja: még egy utolsó kérdés! Azt hiszem összeszedtem valamit. Kicsit fáj a torkom, a közérzetem is egyre romlik, félek, hogy beteg leszek. Pedig holnap előadást kell tartanom az egyik felhasználónál. Nem tudnál adni valamit, amitől holnapra meggyógyulok? Gyorsan átállítottam az agyamat közgazdász üzemmódból Energy szaktanácsadóvá, majd közöltem, hogy de igen, tudok ilyet adni.

Bővebben »