Bemutatkozás

2012. szeptember. 18.

"Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég." /Dan Millman/

Bemutatkozás

Takács Máriának hívnak, az eredeti szakmám közgazdász. Két gyermek édesanyja vagyok. Az alternatív gyógymódok már régóta érdekelnek. Tanultam kineziológiát, reikit, NLP-t,  szellemi csontkovácsolást, bioenergetikát, radiesztéziát, ismerem a számgyógyszertárat. Tudom hogyan lehet dolgozni a szféragömbökkel, hogyan kell fénykoporsót építeni, a tudatalattiból a negatív programokat eltávolítani, az aurából a nem kívánatos dolgokat kiszedni, az előző életekből információkat kiolvasni, és egyéb boszorkányságokat is tudok. Az Energy termékeit először csak a családban használtuk, majd amikor egy fiatal kollégámnak is segítségre volt szüksége, s olyan jó hatással volt rá az egyik készítmény, hogy azóta sem kellett megműteni – úgy döntöttem, ezek a remek termékek több figyelmet és tiszteletet érdemelnek, muszáj velük komolyabban foglalkoznom. Annyira belemerültem a tanulmányokba, és a felfedező út során megtapasztalt "új" világba, hogy 2012 októberétől én vezetem a zalaegerszegi Energy Klubot. Társaim is lettek ehhez a nagy kalandhoz, hiszen minden hónapban sok-sok programot szervezek, és a klubtagokkal együtt, közösen fejlődünk. 2014-től főállásban csak az alternatív gyógyászattal és az Energy-vel foglalkozom.

Az Energy csapatához 2005-ben csatlakoztam. A cég által szervezett továbbképzéseken megtanultam, hogy a hagyományos kínai orvoslás alapelvei hogyan tükröződnek vissza az Energy termékeiben. Számomra fantasztikus lehetőséget jelent a meridiánok szerinti gyógyítás és a termékek komplexitása. Ma már széles körben nyújtok tanácsokat a cég szaktanácsadójaként. Szeretek az emberekkel elbeszélgetni arról, hogy egy-egy tünet vagy érzés mögött milyen lelki törés lehet, hiszen nem csak a testet kell gyógyítani, hanem az egész embert. Ha megértjük, miért lettünk betegek, sokkal könnyebb meggyógyulni. Ennek az oldalnak az a célja, hogy mindenki találjon magának, magában egy utat a gyógyulásához. Ehhez kívánok minden olvasómnak eredményes útkeresést!

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!