Földelés

2013. január. 28. skeletin
Földelés

A klubprogramok között van egy, amelyik azt a címet viseli, hogy „Földelés”. Sokan kérdezték már tőlem, hogy mi ez, hogyan kell ezt érteni. Nos, ezt a meditációs, ön-szuggesztiós gyakorlatsort én nevezem földelésnek, bár lehet, hogy mások is így tudják. Fellebbentem hát a fátylat, hogy mit takar számomra ez a szó. Sokszor a hideg végtagok probléma mögött nem a fizikai test keringési problémája van, hanem energetikai probléma, a test nem képes felvenni bizonyos energiákat. Itt élünk ezen a Földön, van egy Földanyánk, és ennek tükörképeként van egy Égatyánk is.

Bővebben »

Szívprobléma, gyomorsav

2013. január. 17. gaba / imunosan / peralgin
Szívprobléma, gyomorsav

Szemezgettem Nektek a levelesládámból. Aki nekem ezeket a sorokat írta, nyilván ráismer, és örül, hogy viszont láthatja az írását. Ő rendszeres olvasóm ezen az oldalon. Tulajdonképpen ez az oldal Ti, azaz az olvasók segítségével készül. Ha nem írnátok nekem, és nem kérnétek tanácsokat, akkor sokkal kevesebb írnivalóm lenne. Szerencsére nem így van, mert sokan írtok. S ami ennél is fontosabb, sokan megfogadjátok, és alkalmazzátok is amit javaslok. Nos így kezdődött valahol, valakivel a mi kis közös történetünk: „Édesanyám 62 éves, 2 hete tették be a 4. stentet a szív-koszorús ereibe. Az előző 3 beültetése 6 éve történt. Nagyon szomorú vagyok, amiért ilyen "fiatalon" már ilyen problémái vannak. És talán másképp is lehetne ezen segíteni. Az általa szedett gyógyszerek mennyisége elképesztő.

Bővebben »

Vaklárma

2013. január. 9.
Vaklárma

Felhívott egy nő. Azt mondta, hogy kb. két hete járt nálam, és szedi is amit ajánlottam, de valami baj történt a gondolataival. Hirtelen én is azt gondoltam, hogy az enyémekkel is baj van, mert nem értettem, hogy ezt hogyan érti. Hát az a baj, hogy például elolvas valamit, de nem érti amit olvasott, mintha semmi el sem jutna az agyáig. Nem tudja, hogy ez most a termékek mellékhatása, vagy valamit esetleg rosszul csinált….

Bővebben »

Kopaszodás

Kopaszodás

A hétvégén nekigyürkőztem, hogy a sok megválaszolatlan segítségkérő levelet elintézzem. Hiába, hétköznap már alig jut rá időm, mert személyesen is sokan keresnek. Egy fiatal nő, miután felsorolta a saját bajait, a párja számára is kért tanácsot: „28 éves férfi, aki az elmúlt években nagy ütemben kezdett kopaszodni. A homlokán a hajvonala folyamatosan „tűnik el”, azaz csúszik felfelé, és a fejtetején is egyre nagyobb folt látható. Őt borzasztóan zavarja a dolog. Jártunk már bőrgyógyásznál, természetgyógyásznál, hajszakértőnél, vásároltunk drogériai készítményeket, de semmi nem vált be, pedig tényleg kitartóan és pontosan alkalmaztunk mindent, amit ajánlottak, vagy magunktól megfelelőnek tartottunk.

Bővebben »