Skizofrénia

2012. október. 31. gaba / cytosan inovum
Skizofrénia

A telefonban a hölgy azt mondja, hogy letelt a kúra, amit javasoltam, és azt ígértem neki korábban, hogy utána megnézem ismét az állapotát. Hogy tetszik magát érezni? – tettem fel teljesen fölöslegesen a kérdést, hiszen a hangján is lehetett már hallani, hogy jól van. Nagyon jól érzem magam, mintha ujjá születtem volna! – hangzott a válasz, és még hozzátette: tudja, kicsit morbid, hogy holnap a halottakat ünnepeljük, én meg az ujjá születésemet, de szerintem ha kimegyek a temetőbe az anyukám sírjához, ő is fog örülni annak, hogy így lát.

Bővebben »

Csúnya seb

2012. október. 27. peralgin / droserin
Csúnya seb

Volt egy tanárom, aki viccesen megjegyezte, hogy mindenki olvashatóan írja fel a listára a mail címét, mert nem szeret levelezni a démonnal. Tudjátok, ez a mailer-daemon, aki mindig visszaküldi a levelet, ha rossz címre küldjük. Én is elkezdtem vele levelezni. Az történt ugyanis, hogy írt nekem valaki ezen az oldalon, de rosszul adta meg a mail címét, így a válaszom nem tudott eljutni hozzá. Közzé teszem, talán így mégis odaérnek a tanácsaim a megfelelő helyre.

Bővebben »

Mahatma energia

2012. október. 25. királydinnye
Mahatma energia

Ígértem, hogy írok erről az energiáról. Azért érdemes ezzel foglalkozni, mert ez az energia alkalmas a mirigy rendszer megtisztítására. Bevallom, nem sok mindent ismerek, ami hatásosan tisztítja a mirigyeket, talán a Királydinnye tea eddig a legjobb. Ez az energia azonban ingyen van, csak kérni kell, és szakértelem sem kell hozzá, hogy használjuk. Bárki kezelheti magát ezzel az energiával. A saját egészségünkért nem csak annyit tehetünk, hogy elmegyünk egy orvoshoz vagy terapeutához, és megkérjük, hogy segítsen visszaállítani az egészségünket. Mi is részt vehetünk ebben a visszaállításban, mi is tehetünk valamit magunkért.

Bővebben »

Koncentrációs nehézség

2012. október. 21. imunosan / uncaria / gaba
Koncentrációs nehézség

Szinte ugyanakkor keresett meg a két anyuka. Mindketten arról panaszkodtak, hogy kisiskolás fiú gyermeküknél koncentráció zavarokat érzékelnek, és ennek megoldására szeretnének tőlem tanácsot kérni. Az ember elsőre azt gondolná, hogy adunk egy kis Stimaralt, vagy Celitint, és elrendeződik a probléma. Én azonban nyitottan állok a problémák előtt, s mielőtt elkezdeném a tesztelést, nem döntöm el előre, hogy mi lesz a terápiás javaslat. Alázattal fogadom a test válaszait, s mindig azt javaslom, amit az adott szervezet legszívesebben fogad, amelyet az öngyógyító folyamatok beindításához leginkább használni tud.

Bővebben »

Fiatalodjunk!

Fiatalodjunk!

A tegnapi klubfoglalkozáson megint az energiarendszerünkkel foglalkoztunk. Az első ilyen előadás a földelésről szólt, és akkor el is mondtam, hogy ha a központi energiavezeték nem tiszta és nem működik rendesen, akkor az Energy termékei sem tudnak hatékonyan működni. Akkor megtanultuk a csakráink tisztítását és a központi energiavezetéken a földi és égi energiák felvételét. Feltöltöttük magunkat mindkét pólusból. Örömmel tapasztaltam, hogy amikor két nappal később a parazita szűrésen olyan embert teszteltem, aki a földelésen is részt vett, érezhetően erősebb volt az energiaáramlás.

Bővebben »

Rend a lelke

2012. október. 15. renol
Rend a lelke

Kaptam egy szép hosszú levelet, aminek egy része fontos tapasztalatról számol be. Egyszerűen imádom, hogy az Energy cseppjeivel mindhárom szinten lehet dolgozni! Persze, az is nagy dolog, amikor valakinek elmúlik a hátfájása, vagy a hasmenése, de mégis inkább csodálatra méltó számomra, ha az egész élete, hangulata változik meg. Ahogy az egyik barátnőm mondaná: az üvegben információ van. Sőt! Az üvegben válaszok vannak :-)

Bővebben »

Hasznos tanácsok

2012. október. 10. vironal / cytosan inovum / lapacho
Hasznos tanácsok

Egy anyuka a következőket írta nekem: „Tegnap figyeltem a kisfiamat, rettenetesen erőlködött nagydolog közben. A széklete mint a kavics , szinte nincs is víztartalma.” A székletnek alapvetően van víztartalma. Akkor tűnik el belőle a víz, ha sokáig pang a vastagbélben. Visszaszívás történik a szervezet részéről. Ez általában nem testi probléma, és felnőttnél is előfordul. Amikor az ember tartogatja a szemetet, nem tud megszabadulni a rossz gondolatoktól, nem tudja elengedni magát. Ezek már pszichés dolgok. A következőket tanácsoltam az anyukának.

Bővebben »

Immunerősítés

2012. október. 9. vironal / flavocel / spiron / balsamio
Immunerősítés

Egy anyuka hívott az előbb, és azért gondoltam, hogy írok róla, mert ez a kérdés több anyukát is érinthet ebben az erősen változékony őszi időjárásban. 5 éves gyermekének elkezdte az immunerősítést a Vironallal, épp most következne az 1 hetes szünet, de a gyerek megbetegedett. Az volt a kérdés, hogy ilyenkor mi a teendő, szüneteltesse a termék használatát, vagy éppen ellenkezőleg, növelje az adagot. Nos, az ovis projekt kapcsán, amit volt szerencsém végigcsinálni, van némi tapasztalatom ez ügyben.

Bővebben »

Ízületi kopás

2012. október. 3. cytosan inovum / skeletin / királydinnye
Ízületi kopás

A hozzám érkező levelek közül most megint kiválasztottam egyet, mert úgy érzem, hogy ez tipikus, és másoknak is hasznára válik, ha elolvassa a tanácsaimat: „Néhány jó tanácsot szeretnék Öntől kérni az egészségemmel kapcsolatban. A bal térdem hajlatában Baker ciszta van, amivel az orvosok nem tudnak mit kezdeni. A térdeim mindkét lábamon nagyon fájnak, kopásos ízületi problémáimból adódóan sokszor alig bírok lábra állni. Ezen kívül gerincsérvet diagnosztizáltak nálam 5 éve. Körülbelül 10 éve szedek magas vérnyomásra gyógyszert, amit szeretnék gyógynövényekkel kiváltani. Ha lehetne kérni Öntől segítséget abban, hogy mit szedjek illetve használjak, hogy az életminőségem javuljon. 76 éves vagyok és még elég aktív, egy nagy kertet művelek , ami most már nagyon megvisel. Válaszát előre is köszönöm.”

Bővebben »