Derékfájás

2012. szeptember. 27. cytosan inovum / lapacho / artrin
Derékfájás

Tisztelt Mara! Olvastam a Vitae újságban a cikkeit és nagyon érdekesnek találtam. A segítségét szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy időnként minden előzetes ok nélkül fáj a derekam, a gerincem illetve a térdem. 46 éves vagyok eléggé össze vissza-eszem, az édességeket nagyon szeretem. Próbálok egészségesen élni. Időnként vitaminokat is szedek, de szeretném tudni hogy erre a problémára mi lenne a legideálisabb gyógyhatású készítmény. Várom mielőbbi válaszát. Köszönettel, T!

Bővebben »

Már a lányom is

2012. szeptember. 20.
Már a lányom is

Úgy látom a legutóbbi cikkem sokakat megérintett, és többen közülük rávetették magukat a számítógép billentyűire (már nem mondhatom, hogy tollat ragadtak :-)). Közülük ismét közreadok egy tanulságos esetet, hogy ez majd később másokat késztessen írásra. „ Több cikkét olvastam a Vitae magazinban. Régóta használom az Energy termékeket. Most azt hiszem végső előtti elkeseredésemben keresem meg Önt.

Bővebben »

Pajzsmirigy

2012. szeptember. 14.
Pajzsmirigy

Újabb olvasó újabb segítség kérő levele: „Segítséget szeretnék kérni. 2011. szeptember 1.-én műtöttek pajzsmiriggyel, a bal oldali résznél az egészet eltávolították, a jobb oldalit pedig 6 évvel ezelőtt szedték ki. De a mostani műtétnél kivettek egy mellékpajzsmirigyet és emiatt nincs, ami termelje a kalciumot. Állandó jelleggel calcium sandos tablettát kell szednem és alfa d3-at ( 0,25) és letroxot (0,75) is. Szeretném megkérdezni meg tudnád-e nézni hogy milyen természetes gyógyhatású készítményt szedjek ahhoz, hogy a közérzetem javuljon és az egészségi állapotom is jobb legyen. Kb. 3 hónapja kalcium kiürülés miatt lett egy szédülésem és ez azóta sem szűnt meg, csak enyhült.

Bővebben »

A visszafelé út

2012. szeptember. 8.
A visszafelé út

Jó érzés az, ha az ember pozitív visszajelzést kap arról, amit csinál. Egyre többen jeleznek vissza az írásaim miatt, s a lelkem ilyenkor mindig örül, mert célba értem. Megmozdítottam az emberekben valamit. Reményt? Sokan gondolják azt, hogy nincs kiút, nem tudnak megszabadulni a betegségüktől. Nekik reményt ad, és hiszem azt, hogy ez nem ámítás! Képzeljük csak el! A szervezetünk, vagyis inkább összességében az egész ember, évek alatt megtesz egy hatalmas utat az egészséges állapottól a betegig. Rengeteg munkája van benne. Megteremti, és felneveli az ember a betegségét.

Bővebben »