Útkeresőknek

2012. augusztus. 26.
Útkeresőknek

Amikor valaki eljön hozzám, akkor én mindig megkérdezem, hogy: „Neked miben segíthetek?” Fontos számomra az, hogy aki velem szemben ül, mit tart a legfontosabb problémának. A beszélgetés során sok mindenre fény fog derülni, de arra a kérdésre feltétlenül választ kell kapnia, ami miatt megkeresett.

Bővebben »

Személyre szabott adagolás

2012. augusztus. 24.
Személyre szabott adagolás

Amikor tanácsot kérnek tőlem, akkor én mindig nagyon pontosan előírom, hogy miből, mikor mennyit, milyen hígításban és milyen szünetekkel kell szedni. Ez valóban eltérhet attól az általános javaslattól, ami a termékeket kísérő prospektusban tájékoztató jelleggel fel van tüntetve. Amikor otthon elolvassák a kis brossurát, néha elbizonytalanodnak, hogy melyik adagolást kell alkalmazni.

Bővebben »

Nőgyógyászati problémák

2012. augusztus. 21.
Nőgyógyászati problémák

Úgy érzem, a mai két esetet megint azért kaptam, hogy tanuljak és okuljak. Tegyük hát akkor együtt, hátha mások is magukra ismernek, és ezáltal a tapasztalás által meg tud oldódni valami az életében. A kiinduló probléma égő-viszkető hüvelyi folyás volt. A tesztem szerint a méhnyak fertőződött, baktérium és gomba jelenlétét is érzékeltem. Vajon mi táplálja ezt a fertőzést, honnan jön? Amikor jobban utánanéztem a méhnyak állapotának, akkor kiderült, hogy a fala nem egyenes, hanem apró redők vannak rajta. Mintha összeesett volna az egész. Gyengébb izomtónust észleltem a környező területeken is, melynek magyarázata a hólyag meridián gyengesége.

Bővebben »

Ismét a Belső gyermekről

2012. augusztus. 8.
Ismét a Belső gyermekről

Sok belső gyermek korrekciót végeztem már el, és ezzel kapcsolatban több értékes visszajelzést is kaptam. A belső gyermek, ahogy én tanultam, a tudatalattink irányító szerve. A tudatalatti egy hatalmas információs adatbázis, amely többek között a testünk működése során keletkezett információkat is tárolja. Ily módon képes segíteni a szervezet öngyógyító folyamatait is. Képes, ha ez az irányító szerv, a belső gyermek, nincs leterhelve negatív programok futtatásával. Olyan ez, mintha egy sportolónak adnánk egy nehéz hátizsákot, és így várnánk el tőle remek teljesítményt. Minden újabb program egy újabb batyu, amit ráaggatunk, vagy mások tesznek rá. Milyen negatív programokról van itt szó?

Bővebben »