Első találkozás

2012. július. 27.
Első találkozás

A telefonban a hölgy azt mondta, hogy egy papírgyűjtésre szánt kupacból mentette meg a Vitae magazin számait, amit a szomszédja selejtezett ki. Nagyon tetszett neki az újság, s hitte, hogy nem véletlen ez a találkozás. Azóta személyes tanácsadáson is találkoztunk, rajongása az Energy irányában egyre csak fokozódik. Nem csoda, hiszen a termékek, amiket ő és a családja használ, pozitív változást hoztak az életükbe. Nagyobbik gyermekének például a régóta fennálló ekcémás panaszait sikerült megoldani Smilax teával és a Chlorellával.

Bővebben »

Piros foltok

2012. július. 19.
Piros foltok

Egyre több telefont kapok, ami úgy kezdődik, hogy „olvastam a Vitae magazinban a cikkeit”. Ez számomra nagy öröm, mert akkor nem hiába írogatok, a mondanivalóm eljut az emberekhez, és megérinti őket, hiszen felhívnak. Ezúton is köszönöm mindenkinek a bizalmat, amellyel hozzám fordulnak tanácsért! Ha egy probléma, amivel felkeresnek, rövid időn belül ismétlődik, akkor mindig tudom, hogy abban tanítás van. Azért kapom duplán a feladatokat, hogy okuljak belőle. Okulok, és megosztom ☺

Bővebben »

Kertészkedjünk!

2012. július. 18.
Kertészkedjünk!

Egy kedves kliensemtől azt az üzenetet kaptam, hogy „a kertészlegénykék rendesen gondozzák a kiskertet, bár néha nem annyira rendesen, de aztán megint jól dolgoznak”. Van olyan eset, amikor az embernek nem testi problémái vannak, hanem a lelke fáj. Ilyenkor az Energy termékek mellé egy gyógyító beszélgetés is jár. A teszt során azt érzékeltem, hogy a szeretet áramlásában van elakadás. A szeretetünket nem csak másoknak kell odaadnunk, hanem önmagunkat is szeretnünk kell. Ha nem szeretjük önmagunkat, ha magunktól vonjuk meg ezt az érzést, mert mindent oda akarunk adni másnak, vagy mert nem tartjuk magunkat érdemesnek rá – a szívünk és a keringésünk fog testi szinten jelezni.

Bővebben »

Stresszkezelés

2012. július. 16.
Stresszkezelés

Ma jó napom van, mert csupa jó híreket kapok. Az április 27-i bejegyzésemben írtam egy nagyon csúnya visszérről. Ma találkoztam a hölggyel, és dicsekedett, hogy teljesen eltűntek a tenyeréből a fájó erek. Mutatta a tenyerét, és teljesen olyan volt, akár az enyém. Hihetetlen, hogy a szervezet mire képes, milyen hatalmas öngyógyító erővel rendelkezik, ha megadjuk számára azt, amire szüksége van ehhez. A teákkal kapcsolatban is nagyon jók a visszajelzések. Mindenki azt a fajtát dicséri természetesen, amit kapott. Egy fiatalember jelezte, hogy bevált a módszerem, és már könnyebben boldogul a munkahelyén. Milyen módszer?

Bővebben »

Kóros izzadás

2012. július. 9.
Kóros izzadás

A melegben természetes dolog, hogy izzadunk, ám itt is van egy mérték, amikor azt mondjuk, hogy ez már túlzás. Ha pedig a hűvösebb időben is bőségesen távoznak a testnedvek, és ezt erőteljes szag kíséri, akkor már valóban tennünk kell valamit. Lássuk, hogy mit! A következő panasz érkezett levélben: „Rettenetesen büdösen izzadok! Amúgy is izzadós vagyok, meg éjjel is folyik rólam a víz, ez még nem is lenne baj, de nagyon büdi, ami iszonyatos kellemetlen - ezt nyilván nem kell ragoznom. Az életmódomról (táplálkozásomról) annyit, hogy tojás-hal-tejtermék evő "vega" vagyok, és most tanulok cukrásznak-szóval minden napra jut valami édesség...

Bővebben »