Túlsúly

2012. június. 26.
Túlsúly

Egy középkorú hölgy telefonált az előbb. Örömmel újságolta, hogy már nem fáj a lába. Pedig évek óta szenvedett vele. Hol is kezdődött ez a történet? Amikor először találkoztunk, akkor a túlsúlyproblémákban kért segítséget. Mivel gombás fertőzést találtam, elsősorban ezzel foglalkoztunk. Utána jött egy nőgyógyászati probléma, alhasi fájdalmakkal és vérzéssel. Mivel a vérzés nem szűnt meg, meg kellett történnie az évek óta halogatott műtétnek. Ez a probléma is rendeződött. Csípő és gerinc panaszok miatt történt korrekció az ezt követő időszakban. Aztán következett a visszeres, lábfájós panasz.

Bővebben »

A férgekről bővebben

2012. június. 18.
A férgekről bővebben

Megint ezek a férgek. Legtöbbször kérdésekkel árasztanak el a kliensek, mert annyira rémisztően hangzik, hogy egy féreg lakik a testükben. Talán azért, mert ennek a szónak a köznyelvben pejoratív jelentése van. Érdekes, attól nem ijed meg senki, ha azt mondom, hogy „baktérium szaporulat”. Pedig ha a fejben, az agy területén találok ilyet, akkor súlyos epilepsziás rohamot is kiválthat, de skizofrén állapotokat is okozhat. Szerintem ez sem ártatlan kis dolog, mégsem félünk tőle. Aztán ott vannak a gombák. Tulio Simoncini doktor szerint a daganat is egy gomba, mégsem félünk a gombáktól. A férgektől viszont igen.

Bővebben »

Méhszájseb

2012. június. 13.
Méhszájseb

Van egy barátnőm, aki lelkes használója a krémeknek. Amíg mások cseppekben és bogyókban gondolkodnak, addig ő mindent a krémekkel próbál megoldani. Az ő példája is azt mutatja, hogy a krémek is képesek komoly tünetekkel is elbánni. Íme, a levél, amit ma kaptam tőle: „Szia! Gondoltam megírom,hogy a Cytovital krémet használom 1 hónapja,méhszájsebre,ugyanis volt egy pici.

Bővebben »

A szülő felelőssége

2012. június. 12.
A szülő felelőssége

Ma egy pár hetes csecsemőt teszteltem. A kétségbeesett apuka azzal hívott fel, hogy a gyereknek nincs spontán széklete. Látják, hogy erőlködik, próbálják masszírozni, simogatni, de csak pár naponta sikerül ürítenie a béltartalmat. A teszt során vastagbél gyulladást és ugyanitt férges fertőzést érzékeltem. Apukánál korábban szintén féreg jelenléte miatt csináltunk egy kúrát, ami a gyermek születése időpontjára már rendeződött. Nem először találkozom ilyen esettel.

Bővebben »

Samponokról bővebben

2012. június. 11. protektin sampon
Samponokról bővebben

Valaki a samponokkal kapcsolatban tett fel nekem egy kérdést, de úgy érzem, hogy ez közérdekű információ, ezért megosztom. „A zöld színű sampont vásároltam meg magamnak, és most az a problémám , hogy borzasztóan száraz a hajam. A fodrász szerint a sampontól van. Szerinte a természetes samponok szárítják a hajat. Erről szeretném kérni a véleményed. ”

Bővebben »

Örömteli tapasztalás

2012. június. 4.
Örömteli tapasztalás

Ma kaptam egy levelet. Nem nagyon szeretnék én ehhez már hozzátenni bármit is, mert ez így kerek, ahogy van. Azért teszem közzé, hogy azok az emberek is erőt merítsenek belőle, akik jelenleg még úgy gondolják, hogy kilátástalan az életük. Mindenkinek azt mondom, hogy mindig van megoldás, és senki nem írja elő, hogy egyedül kell megtalálnunk a megoldást. Nem szégyen segítséget kérni.

Bővebben »