A Víz elem problémái

A Víz elem problémái

A hosszú hétvége időt adott arra, hogy behozzam a lemaradásomat és válaszoljak a segítséget kérő levelekre. Néhány tanulságos esetet ezek közül megosztok most veletek. „Sok cikkét olvastam már a Vitae magazinban, és érdekelne a véleménye két ügyben is. Évek óta fennálló probléma hogy vér van a vizeletemben, tükrözéssel kimutatták, hogy a hólyag alapon gombásodás van, kaptam rá erős gombaellenes gyógyszereket, de semmi javulás. Gyakran van hüvelyi fertőzésem is. Állandó gondom van még a rendszertelen emésztéssel, székrekedéssel küzdök gyerekkorom óta.

Bővebben »

Ekcéma

2012. május. 22.
Ekcéma

Nem tudom, mi van ma megint. Igaz, az Ikrekben van a Hold, és ez segíti a kommunikációt, de egyfolytában cseng a telefonom, jönnek az e-mail-ek. Floridából keresett meg valaki, hogy allergiás barátjának ajánljak készítményt. Amikor megnéztem, akkor azt tapasztaltam, hogy egy vírus van a homloküregben. A vírus által termelt váladékok az orrgaraton keresztül csorognak le, ezzel irritálják a nyálkahártyát és allergiás tüneteket okoznak. Egy teakúrát javasoltam. 10 napig Chanca Piedra tea, ebből napi 1,25 litert kell inni. Utána 40 napig Lapacho tea, ebből napi 1,5 litert kell inni.Végül GABA zöld tea 10 napig, ebből napi 0,5 litert kell inni.

Bővebben »

Migrén

2012. május. 21.
Migrén

Egy anyuka hívott fel az előbb. Hangjából már éreztem, hogy nem azért keres, mert baj van. Azért keresett, hogy megköszönje, amit a gyerekéért tettem. Másfél hónapja hívott fel azzal, hogy az orvosi diagnózis szerint fájdalom nélküli migrénje van a gyerekének. Emlékszem erre a telefonra, mert még mondtam is, hogy ilyen betegség nincs is a világon. A migrén alapvetően görcsös fejfájást jelent, ezt fájdalom nélkül nehéz elképzelni, mert akkor már nem is migrén. Fejfájást valóban nem érzékel a gyerek, de rohamokban tör rá a bágyadtság, üveges lesz a szeme, aztán alszik pár órát. Gyakran jelentkezik hányinger és hányás is.

Bővebben »

Felnőttkori pattanások

2012. május. 15.
Felnőttkori pattanások

Egy 38 éves férfi azzal a panasszal fordult hozzám, hogy főleg az arcán, a száj környékén, rendszeresen gyulladt pattanások jelennek meg. Szerinte már elmúlt a pubertás, mégsem akarnak eltűnni a ragyák. Bőrgyógyásznál már próbálkozott, de csak időlegesen és csak részsikereket értek el. Volt már korábban ilyen esetem, érdekes, hogy az is egy férfival történt meg. Akkor is parazitát találtam az arcüregben, és most is. Baktériumot és férget is. Ilyenkor mindig megkérdezem magamtól, hogy miért tűri el a szervezet ezeket a betolakodókat, és miért nem lép fel ellenük?

Bővebben »

Féregirtás

2012. május. 10.
Féregirtás

Lehet ma valami a levegőben. Két korábbi prosztatás eset is jelentkezett, és mindketten javulásról számoltak be. Akinél hólyag meridián gondot láttam, ő orvoshoz is jár, a kontroll vizsgálatok is jeleznek javulást. Személyes tanácsadást kér a hogyan tovább kérdésében. A lelki dolgok nehezebben mozdulnak, és ő láthatóan még nem uralja az életét. Még mindig csak házal a problémájával, és megpróbál valakit keresni, aki majd megoldja. Kezébe kell adnom a teljes felelősséget a betegségéért. A másik férfi bízik az Energy-ben, nem keres más lehetőséget. A Cytosannal kezdtük és már elindult a javulás, tisztulás a szervezetben, csak a gáttáji fájdalma nem múlt el.

Bővebben »

Belső gyermek

2012. május. 2.
Belső gyermek

Mindenkinek van belső gyermeke, csak lehet, hogy nem tud róla. Ha az embert, mint holisztikus egységet szemléljük, akkor a fizikai testét a gondolat- és érzelem világát, mint elválaszthatatlan részeket értjük alatta. Az ember egy tudatos lény, a tudatossága is 3 szinten nyilvánul meg. Középső énünket leginkább egóként ismerjük, ez a tudatos énünk. Van egy tudatalattink is, ezt az alsóbb ént hívjuk belső gyermeknek. Természetesen ennek párjaként van felettes énünk is, a tudat feletti, amit hívhatunk szellemi vezetőnek, vagy akár őrangyalnak is.

Bővebben »