Cölesztin

2012. április. 30.
Cölesztin

Telefonált egy hölgy aki korábban nálam járt. Kétségbeesve panaszolta, hogy eltört az a kristály, amit neki adtam. Kiderült, hogy menstruációs zavaraira és PMS tünetekre az Energy termékei mellett Cölesztin kristály használatát javasoltam. Nagyon tetszik neki a kő, amikor a nadrágzsebben viseli, akkor mindig fájdalommentesen és pontos időben jelentkezik a ciklusa. Nem tudja mitévő legyen most, hogy eltört.

Bővebben »

Visszér a kézfejen

2012. április. 27.
Visszér a kézfejen

Láttatok már csúnya visszeret? Amikor a girbe-gurba erek szinte fekete színűek és kiemelkednek a bőrfelületből. Már a látványa is fáj. Na, most azt képzeljétek el, hogy a visszerek kizárólag a tenyér belső oldalán és az ujjakon jelennek meg. Csak a belső oldalon van, és csak a kézfejeken. A test más részén egy kósza hajszálér sem látható. Én most láttam ilyet először. A tesztem szerint a Ruticelit krémmel megerősíthetjük az érfalat, és javíthatjuk a keringést is. Ez jelentősen csökkenti a fájdalmat, és pár hét alatt rendbe is jön a kéz.

Bővebben »

Obszidián

2012. április. 20.
Obszidián

Beszéltem a múltkor az obszidiánról. Szerettem volna már korábban is valami egyszerű módszert találni a káros földsugárzások semlegesítésére, de sokáig csak rézdrótot, tükröt, üvegtárgyakat, vizet meg ilyesmit használtam. Valamit használnom kellett. Ugyanis ha az aurában megjelenik egy ilyen zavaró tényező, akkor az állandó negatív hatást gyakorol a fizikai testre. Ebben az esetben hiába a gondosan kiválasztott Energy készítmény, nem, vagy csak kis mértékű javulást fogunk tapasztalni. Én, mint terapeuta biztos vagyok benne, hogy jó készítményt választottam, viszont még sincs hatás. Nem jó a termék? De!

Bővebben »

Immunbetegség

2012. április. 16.
Immunbetegség

Családi körben van egy immunbeteg hölgy. Országos nyilvántartásban is szerepel emiatt, kiemelten kezelik az esetét. A gyógyszereit kórházi körülmények között állítják be, mert nem szedhet akármit. A vérnyomás gyógyszer elrontja a cukrát és fordítva. Eddig még nem kért tőlem segítséget, én meg nem akartam rábeszélni. Úgy nem is használna. Most azonban számára is kritikussá vált a helyzet. Inzulint kell használnia a cukrára, mert gyógyszerrel már nem lehet szinten tartani. Viszont ez meg árt a szemének, amin zöld hályog van. A szervezete egyértelműen az Imunosan használatát igényelte.

Bővebben »

Uralom az életemet

2012. április. 10.
Uralom az életemet

Újabb jelentkező mellékhere gyulladás ügyben. Milyen népszerű lett ez a téma! A férfi a telefonban azt mondja, hogy a cikkem alapján ismerkedett meg az Energy termékeivel, és már több mindent ki is próbált. Sajnos javulásról még nem tud beszámolni, ezért kéri a segítségem. Beszélgetünk kicsit. Kiderül, hogy igazából ő úgy éli meg az életét, hogy sodródik az árral.

Bővebben »

Uncaria tomentosa

2012. április. 2.
Uncaria tomentosa

Ha hosszabb ideje fennáll egy egészségügyi probléma, akkor nagy a valószínűsége, hogy az immunrendszer elveszítette reakció képességét, ezért erősíteni kell. Több betegnél is megfigyeltem, hogy a szervezet először az Imunosant választja, és csak később lehet elkezdeni az oki kezelést valamelyik pentagram cseppel. Colitis-es betegnél például sokáig használtuk az Imunosant és csak később a Gynex-et. Huzamos ideje fennálló prosztata gyulladásnál egyáltalán nem reagált a szervezet a Drags Imunra. Meg kellett csinálni egy Imunosan kúrát, utána már a Drags Imun is úgy hatott, ahogyan azt megszoktuk tőle.

Bővebben »