Daganat

2012. március. 27.
Daganat

Egy daganatos beteg kérte a segítségemet. Éppen akkor kezdte a kemoterápiát. Kemo alatt nem adhatunk Cytosant, de Imunosant igen. A teszt azt mutatta, hogy még ennél is jobban fel kell vértezni az immunrendszert, hiszen az Uncaria teára is jelzett. A két készítményt együtt kezdte el szedni, természetes a tea fogyasztása után szünetet tartott és úgy vette be az Imunosant. Amikor elfogyott a tea, akkor újra megnéztem, és már a Lapacho fogyasztását javasoltam az Imunosan mellett. Egyik alkalommal megkérdezte tőlem, hogy mi a véleményem a Varga féle gyógygombáról, mert a szobatársainak nagy része ezt a készítményt használja.

Bővebben »

Grepofit spray

2012. március. 20.
Grepofit spray

Amikor először megláttam a Grepofit spray-t, megvallom nem nyerte el a tetszésemet. Hogyan tartsam magamnál, hogy el ne törjön, meg hogy ki ne folyjon. Egyáltalán mire lesz ez jó? Nem luxus az, hogy csak a torokfájásokra használom? Elhessegettem egóm bűzös gondolatait, és beletettem a táskámba. Gondoltam, hogy majd meglátom mire jó ez. Egyszer aztán jött egy beteg, aki úgy kezdte, hogy neki súlyos zavarok vannak a vízháztartásában, mert a szervezete nem képes megkötni a vizet. Állandóan szomjas, de ha iszik, akkor pár perc múlva WC-re kell mennie. Máig sem tudom ki súgta nekem azt, hogy próbáljam ki nála a Grepofit spray-t, de megtettem.

Bővebben »

A lélek erősítője

2012. március. 13.
A lélek erősítője

Talán egy fél éve írt nekem az a fiatal nő, aki most ismét levelet küldött. Ezt írja: " Az (túl)evési problémáimra szeretnék megoldást. Állandó édességhiányom van, ami már nagyon kezd idegesíteni. Dohányzásos időszakomban is voltak ilyen időszakaim, de ezek mostanra mindennapossá váltak, és nagyon kezdem utálni magam ezért. Amíg a KING-KONG-ot szedtem nem éreztem azt, hogy állandóan ennem kell, így úgy gondolom, hogy talán ez segíthet, ill. amíg szedtem, addig fizikailag is jobban éreztem magam." Valóban szüksége van még a King Kong támogatására. Többször is megtapasztaltam, hogy lelki szinten hogyan működik a King Kong.

Bővebben »

Mellékhere gyulladás ismét

2012. március. 7.
Mellékhere gyulladás ismét

Mellékhere gyulladás. Az se rossz. Kezdenek felbátorodni a férfiak a cikk hatására. Hát, akkor induljon a teszt! Valóban heregyulladás esete áll fenn, de ezt a dülmirigyben megbúvó féreg típusú parazita okozza. A pasi azt mondja, hogy műteni akarják, azért fordult hozzám, hogy hátha megúszhatja. Chanca Piedra tea fogyasztását javaslom. 25 napig napi 1,5 litert előírás szerint elkészítve. Utána még 15 napig napi 0,5 litert. Azt látom még, hogy állandóan elégedetlen önmagával. Nem tud örülni annak, amit már elért, mert mindig többet akar, vagy többet képzel magáról.

Bővebben »

Testreszabott terápia

2012. március. 5.
Testreszabott terápia

Felhívott a prosztatagyulladásos pasi. Nagyon köszönte a tanácsokat. Azt mondta, hogy a családja ismeri az Energy készítményeit, erre a problémára is használt már Drags Imunt és Gynexet együtt. Ezt tanácsolták neki a Klubban, ahol vásárolni szokott. Cytosant még senki nem mondott neki, de az az érzése, hogy igaz lehet, amit én mondok.

Bővebben »

Szédülés

2012. március. 4.
Szédülés

Középkorú férfi szédülésre panaszkodik, amely alkalmanként jelentkezik. Ez ismerős. A középfülben lévő gombás fertőzés okozza. Ami érdekes, hogy korábban eddig mindig a Peralgint adtam. Persze, amíg nem ismertem a Királydinnye teát. Most kissé meglepődtem, mert a teszt hatásosabbnak mutatta a teát, mint a Peralgint. Kíváncsi vagyok, hogy megjelenik-e a termékdokumentációban ez a kiváló tulajdonság.

Bővebben »

Visszérre Lapacho

2012. március. 3.
Visszérre Lapacho

Olvasom a Vitae magazinban a Lapacho teáról, hogy kiválóan alkalmazható visszerekre. Ezt a saját tapasztalataim alapján meg tudom erősíteni. Egy rokonom kérte sírva egyszer, hogy nézzem meg a lábát, mert tisztára be vannak gyulladva rajta az erek, és az orvos azt mondta neki, hogy erre nincs gyógyszer, ezzel együtt kell élnie. A tesztelés során azt érzékeltem, hogy egy féreg típusú parazita van a lábában, ez okozza a gyulladást. Lapacho teára reagált kedvezően, így azt ajánlottam neki. 2 hét múlva telefonált, hogy sokkal jobb a lába, 2 hónap múlva pedig szabályosan dicsekedett, hogy milyen szép lába van ismét.

Bővebben »

Prosztata gyulladás

2012. március. 3.
Prosztata gyulladás

A telefonos pasi levelét olvasom. Az orvosi diagnózis krónikus prosztata gyulladás. 3 hónapja szedi az antibiotikumot, változást nem tapasztalt. Megcsinálom a tesztet, és azt érzékelem, hogy tényleg a prosztata van begyulladva, de a herében van gombás fertőzés. Akkor ezért nem hat az antibiotikum. Tesztelem a termékeket, a Cytosanra jól reagál.

Bővebben »

Mellékhere gyulladás

2012. március. 2.
Mellékhere gyulladás

Csörög a telefonom. Nem ismerem ezt a számot. Felveszem. Egy férfi kér elnézést a zavarásért , de olvasta a cikkemet az újságban a mellékhere gyulladásról, és vele kísértetiesen ugyanez az eset történt meg. Jelenleg antibiotikumos kezelés alatt áll, de nem érez javulást. A gát tájéki fájdalom még megvan. Azt mondja, hogy már nem érdekli a fájdalom, majd elmúlik. Elkezdett talpmasszázsra járni és Bemer-terápiára. Kérdése, hogy én mit gondolok, jó lesz-e ez így.

Bővebben »

A samponokról

2012. március. 1. artrin sampon
A samponokról

Elvittem a fodrászhoz az Artrin sampont, és kértem, hogy ezzel mossák meg a hajam. Úgy éreztem, hogy most erre van szükségem az 5 féle sampon közül. Mindegyik sampont a kezemben tartottam egy rövid ideig, és figyeltem, hogy mit érzek. Szépen sorban bizsergették a kezemet, de legerősebben a kék színű. A fodrász régóta ismer, tudja mivel foglalkozom, nem csodálkozott a kérésemen. Kimérte nekem a sampont, és felhígította úgy, ahogy a sajátjukat szokták. Hajmosás közben kiderült, hogy ez jóval töményebb, mint amiket ők használnak.

Bővebben »

Gyors segítség

2012. március. 1. drags imun
Gyors segítség

Kolléganővel egyeztetünk a munkahelyemen súlyos szakmai kérdésekben, például a kincstári körös felhasználóknál hogyan mutassa a program a kincstári tranzakciós kódot. A beszélgetés vége felé ezt mondja: még egy utolsó kérdés! Azt hiszem összeszedtem valamit. Kicsit fáj a torkom, a közérzetem is egyre romlik, félek, hogy beteg leszek. Pedig holnap előadást kell tartanom az egyik felhasználónál. Nem tudnál adni valamit, amitől holnapra meggyógyulok? Gyorsan átállítottam az agyamat közgazdász üzemmódból Energy szaktanácsadóvá, majd közöltem, hogy de igen, tudok ilyet adni.

Bővebben »