Annona forte

2014. október. 19. annona forte / drags imun

„Az éjjel alig aludtam valamit annyira fájt a gyomrom. Mintha nem tudnék emészteni és böfögni. Szerinted ez mi lehet ?” Ezeket a sorokat írta nekem a kedves levélíró. Nincs ebben semmi különleges, inkább azért teszem közzé ezt az esetet, hogy beszélhessek az Energy legújabb termékéről, hogy a rövid ismeretségünk alatt szerzett tapasztalatokat máris közreadjam, hogy mások is kipróbálhassák, és még több tapasztalatot gyűjtsünk.

Annona forte

Erre a kis levélkére a következő választ adtam: epe és máj területén érzékelek gyulladást és egy csomó vírust. Sok bosszúság ért mostanában, és tényleg nem tudod megemészteni a dolgokat. Az új termék, az Annona forte lenne a leghatásosabb, ebből akár óránként 3 cseppet is szedhetsz, egy nap maximum 4x3 cseppet lehet bevenni. Szerintem 2 nap alatt meg is szűnik a probléma. Ha azonban csak Drags Imun van otthon, akkor 3x30 csepp 3 napig. Ennyivel erősebb az Annona. A termékleírásból kiderül, hogy a Drags Imunhoz hasonlóan erős parazita ölő tulajdonságú termékről van szó. Miért kell akkor kettő, s ha az egyik erősebb, akkor miért nem elég csak az erősebb? Nos, nem erről van szó. Én úgy érzékelem, hogy a Drags Imunnak megjelent a női párja. Vagyis becsajozott J Ahogy a King Kong-nak a Stimaral a párja, a Revitae-nek a Vitaflorin, a Cytosannak a Cytosan Inovum. Ha csak a nevüket nézzük, akkor is érezhető, hogy a Drags Imun a kemény pasi, és az Annona pedig egy amazon. Mindkettő erős, és mindkettő jó, mégis mindegyik embernek az egyik termék jobb hatású a másiknál. Ez nem is betegség függő kérdés, hanem inkább az adott ember energetikai beállítódottsága. Jelen esetben az Annona segített többet. Nézzük, milyen esetekben ajánlottam még.

„Kisfiamnak nem a fizikai bajával kapcsolatban kereslek, hanem a dühkitörései miatt. Eddig kineziológusnál voltam ez ügyben, ami sokat javított a helyzeten, de kérdezném, hogy az Energy-vel lehetne-e még rásegíteni a folyamatra?”

Nyirokrendszer, mirigyrendszer és idegrendszer területén érzékeltem gyulladást, és alapvetően vírusos fertőzést, de sajnos férget is találtam. Itt is az Annona forte cseppeket ajánlottam. 45 napig 2x3 cseppet szedjen nyelvre cseppentve. Közvetlenül utána bármit ihat. Ugyanis minden tesztnél azt tapasztaltam, hogy a mi kis amazonunk nem volt hajlandó semmilyen folyadékban helyet foglalni, azt azonban nem bánta, ha az a folyadék követi őt. Micsoda nő!

„Sokáig halogattam, hogy megkérdezzelek ilyen dolog miatt, de hátha tudsz segíteni. Kisfiam már 8 és fél éves, mindene fáj, főleg a lábai. Olyan szinten fél mindentől, hogy már nagyon el vagyok szomorodva. Nem csak este, ha sötét van, hanem napközben is. Nem mer egyedül kimenni vécére, a szobájába egyedül nem játszik, mert fél. Zuhanyozni is úgy megy, ha ott állok mellette és lát engem. Sorolhatnám a példákat. Arról nem is beszélve, hogy lámpa mellett alszik. Csak akkor kapcsolom le, ha elaludt. Fél a hangoktól, amik átjönnek a szomszédból, a csöpögő csaptól vagy ha a vécé folyik valamiért. Ha már elfogy a türelmem és rákiabálok, hogy menjen már ki egyedül a vécére, elsírja magát. És folyton azt mondja, hogy ez nála betegség. Olyan édes ilyenkor, hiszen ez nem betegség. Remélem.”

A végére már anyuka is egy kicsit elbizonytalanodott, s a válaszommal ebben meg is erősítettem: fiadnál sajnos nem mondhatom azt, hogy ez nem betegség, hiszen a vese és a mellékvese területén érzékelek vírusokat és férgeket. Viszont így meg lehet szüntetni a problémát, hiszen ezeket ki lehet irtani. Az Energy új termékét ajánlom, az Annona forte-t. Ebből szedjen legalább 28 napig napi 2x2 cseppet nyelvre cseppentve, vagy kiskanálba teszed, és kinyalogatja. Utána rögtön ihat is valamit, ha szükséges.

„Tanácsot kérnék Tőled, a  Magnetspace elemző készülék azt mutatta ki nekem, hogy parazita van bennem, még pedig " vérmétely". Igaz, hogy csak enyhe eltérésre hozta ki, én azért szeretném ha meg néznél engem, mert bízom Benned, hisz eddig is segítettél több alkalommal. Milyen termékeket ajánlanál.”

Elég pontos ez a készülék, valóban van fertőzés. De nem csak ott. Első helyen a lépet mutatja a tesztem, aztán a vért, és természetesen a máj és az epe sem úszhatta meg ezt a kalandot. Kizárólag gombákat találtam, de nagyon sokat. 99-et. Sürgősen kezd el irtani őket, mert ebből baj lesz. 1 liter forrásban lévő vízbe tegyél 1 kávéskanál Smilax-ot és 1 kávéskanál Tribulust. Főzd 3 percig, majd szűrd le. 48 napig idd ezt a teát. Mellette kezd el az új terméket, az Annona fortét. Ez lesz a megmentőd. Neked kicsit erősebb, mint a Drags Imun. 90 napig 3x3 cseppet szedjél nyelvre cseppentve.

„A konyhán ahol én is eszek pálmaolajt használnak. Ez az olaj hidrogénezett, finomított olaj. Gondolom nem kell leírnom, hogy ez mit jelent. Sajnos nincs időm főzni, itt kell ennem. Napi szinte viszem be a transzzsírokat. Ennek mi a hosszú távú hatása? Tudom ezt valamivel ellensúlyozni?”

Mivel én nem tudtam a kérdésekre a választ, ezért megkérdeztem az égi barátaimat, hogy mit tanácsolnak. Mikrobiológusokhoz irányítottak, akik azt mondták, hogy hosszú távon a hasnyálmirigy működését teszik tönkre a transzzsírok, és persze egy kicsit a májat és a pajzsmirigyet is. Van viszont egy olyan készítmény, ami ezt megakadályozza, ez az új termékünk az Annona forte. Másnál is teszteltem már megelőzésre az Annona-t, aki a téli időszak fertőzéseinek elkerülésére kért tanácsot. Megelőzésre elég a reggel 2-3 csepp, ugyanúgy, mint a Vironal esetében. Az alacsony vérnyomásúak 2 cseppet szedjenek, ettől még nem lesz vérnyomás problémájuk, a normál és magas vérnyomásúak pedig 3 cseppet. Igen, úgy vettem észre, hogy ha a vérnyomáshoz igazítjuk az adagolást, akkor alkalmazható gond nélkül ez a termék. Normál vérnyomás esetén 2x3 cseppet javaslok, magas vérnyomás esetén lehet 3x3 vagy még ennél is több csepp. És még egy gondolat. Először zsörtölődtem, hogy az Annona miért drágább, mint a Drags. A drága nő! Aztán a tesztelések után rájöttem, hogy ez csak a látszat, valójában olcsóbb. Nem kell hozzá közgazdász véna sem, hogy rájöjjünk, ha az Annona 12 cseppje egyenértékű a Drags 90 cseppjével, és a két üveg ugyanakkora, akkor melyik is a drágább?

 

 Annona muricata

A növény graviola néven is ismert. A perui Amazóniában, azon belül is Peru tropikus területein őshonos. Alacsonyabb örökzöld fáról van szó, amelyet hosszúkás levelei és rendkívül finom, guanabana néven ismert termése tesz jellegzetessé. Termésének héja alatt édes-savanyú, krémes állagú gyümölcshús bújik meg, amelynek íze az eper és a banán kevert ízére hasonlít leginkább. Míg eredeti előfordulási helyén kedvelt gyümölcsnek számít, Európában csak kevesen ismerik. A növény termése nehezen viseli a szállítást, könnyen összenyomódik, és ha benyomódott, gyorsan megromlik.

Az annona áldásos hatásaival már a Kolumbusz előtti időkben is éltek az őslakosok. A fa valamennyi része felhasználható, beleértve a kérgét, a leveleit, a gyökerét, a gyümölcseit, sőt még a magvait is. A fa leveleiből főzött teát nyálkahártya-gyulladás, míg őrölt magvait belső és külső paraziták ellen használják a perui Andokban. A növény kérgét, gyökerét és leveleit Brazíliában is alkalmazzák cukorbetegség gyógyítására, nyugtató szerként és görcsoldóként. Guyana őslakosai a fa leveleiből vagy kérgéből főznek teát, amelyet nyugtató szerként vagy a szívműködést serkentő tonikumként használnak. A brazíliai Amazóniában májbetegségek gyógyítására hívják segítségül a növény leveleiből főzött teát, és a fa leveleiből, valamint éretlen terméseiből sajtolt olajat olívaolajjal összekeverve neuralgiás fájdalom, reuma és ízületi gyulladás kezelésére hasznosítják. Jamaicában, Haitin és Nyugat-Indiákon paraziták ellen, lázcsillapításra, hasmenésre alkalmazzák a növény gyümölcseit vagy a belőlük készített gyümölcslét, míg a fa kérgét, esetleg leveleit görcsoldásra és nyugtató szerként használják, emellett sokszor hívják segítségül szívbetegségek, köhögés és influenza gyógyítására is. A múlt század hetvenes éveitől kezdve a világ szinte minden részén, egymástól függetlenül, folyamatosan zajlanak olyan vizsgálatok, amelyeknek köszönhetően a növényt mára sikerült alaposan feltérképezni, és mind analitikai, mind biokémiai oldalról megismerték valamennyi összetevőjét, illetve hatásmechanizmusait. Ezek segítenek abban, hogy megértsük az annona rendkívüli figyelemre méltó hatásait. Ám a szakemberek legnagyobb igyekezete ellenére sem sikerült még szintetizálni a hatóanyagokból álló keveréket, amelyből hatékony gyógyszer készülhetne. Ezért még mindig a természetes, standardizált kivonat számít a legelérhetőbb és leghatékonyabb formának.

A növény minden részében megtalálható legfőbb hatóanyag az ún. annona acetogenin. A kutatók figyelmének középpontjában éppen az az anyag áll, mert úgy tapasztalták, hogy a daganatos sejtekkel szemben szelektív toxicitású hatásokat mutat. Három, egymástól független laboratóriumi vizsgálat megállapította, hogy az említett acetogeninek olyan enzimfolyamatok gátlói (inhibitorai), amelyek csakis a rákos sejtek membránjaiban mennek végbe. Ez magyarázza, miért toxikusak a rákos sejtekre nézve, illetve miért nem károsítják az egészséges sejteket. Az egyesült államokbeli Indianában működő Purdue Egyetemen bebizonyították, hogy egyes acetogeninek olyan daganatok elpusztításában is hatékonyak, amelyek ellenállóak voltak a citosztatikumokkal szemben.

Ahhoz, hogy az annona valóban hatékony lehessen, olyan adagban kellene fogyasztani, amelyet teákkal vagy a kapszula formájában kapható száraz kivonatokkal elérni csak igen nehezen lehet. Az Annona forte készítményben ezért (az Energy más koncentrátumaihoz hasonlóan) szuperkoncentrált kivonat található, amely kényelmes adagolás mellett biztosítja a hatóanyagok optimális bevitelét.

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!