Magas vérnyomás

2012. november. 7. uncaria tomentosa / vironal

Kedves ismerősöm keresett meg a panaszával: „Ne haragudj, hogy csak így ’letámadlak’, de szeretném megkérdezni, hogy kicsit belém néznél-e? Ma este voltam dokinál egy általános vizsgálaton, ami életbiztosításhoz kell és nagyon magas vérnyomást mértek nekem, 170/100-at. Arra lennék kíváncsi, hogy mi okozza nálam ezt a magas értéket és tudsz-e rá valami gyógymódot. Azt tudni kell, hogy régóta van magas vérnyomásom, már vizsgáltak is miatta, de nem tudták megállapítani, hogy mi okozza. Én bízom benne, hogy te talán tudsz valamit mondani.”

Magas vérnyomás


A klubban tartok rendszeresen parazita szűrést. Ma is lesz 17 és 18 óra között. Pont azért csinálom, hogy ilyen dolgok kiderüljenek, mint ami ebben az esetben is van. Gyulladást érzékelek a lép területén és egy féreg jelenlétét. A lépről azt tartják, hogy a nedvek ura. A vérnyomásunk pedig a közlekedő edények elve alapján működik. Ha például a gyulladás hatására megnövekszik a szövetekben a folyadéknyomás, akkor az erekben keringő vér nyomásának is meg kell növekednie, különben összeesne az ér.
A gyulladás biztosan kimutatható a szervezetben, ha valaki keresi.
Ilyenkor meg lehet kérdezni a klienst, hogy: Hajad, bőröd, körmöd nem problémás? A nedvesség teszi ugyanis rugalmassá a kötőszöveteket. Ilyenkor előfordulhat száraz, törékeny, rugalmatlan kötőszöveti állapot.
Ezt a férget sajnos Energy-vel nem tudom kiirtani. Kudzu gyökér kapszula használatát javaslom 2 napig este 2 kapszula, aztán 28 napig este 1 kapszula adagolásban.
Utána Uncaria teát kell majd innia, mert a lép az immunrendszer egyik központi szerve, és immunszervet ezzel a teával lehet kitakarítani, működését helyreállítani. Teázás után majd a Vironal jön, mert mindig a pentagram termék az, ami a problémák kiinduló pontját rendbe teszi. Az immunrendszer és így a lép erősítéséhez pedig a Vironalt használjuk. Az ovis projektekben is az a tapasztalat, hogy a Vironallal eredményesen lehet tanítani az immunrendszert.
Táplálkozásban feltétlenül érdemes most arra odafigyelni, hogy az édességet vissza kell fogni, mert a túl sok édes íz gyengíti a lép működését. Nem a cukrot, hanem az édes ízt kell csökkenteni. Vagyis cukor pótlót sem és mézet sem javasolt nagyobb mennyiségben fogyasztani.
Általában a magas vérnyomás mögött nem szív és érrendszeri megbetegedés van. Orvosunk ezt az esetet hamar ki tudja zárni. Mint láthatjuk, lehet ez a lépnek a megbetegedése, de lehet még vese vagy mellékvese probléma, máj oldaláról kiinduló probléma, és nyirokrendszeri működési zavar is. Természetesen a kezelése is attól függ, hogy a tünet mögött elsődlegesen milyen okot találunk. Itt most éppen egy parazita volt, de lehet, hogy csak az adott meridián energetikai blokkja, vagyis lelki okok vannak a háttérben. Egy személyes teszt ezt majd kideríti.

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!