A Víz elem problémái

A hosszú hétvége időt adott arra, hogy behozzam a lemaradásomat és válaszoljak a segítséget kérő levelekre. Néhány tanulságos esetet ezek közül megosztok most veletek. „Sok cikkét olvastam már a Vitae magazinban, és érdekelne a véleménye két ügyben is. Évek óta fennálló probléma hogy vér van a vizeletemben, tükrözéssel kimutatták, hogy a hólyag alapon gombásodás van, kaptam rá erős gombaellenes gyógyszereket, de semmi javulás. Gyakran van hüvelyi fertőzésem is. Állandó gondom van még a rendszertelen emésztéssel, székrekedéssel küzdök gyerekkorom óta.

A Víz elem problémái

Gyermekem még nincsen, de néhány hónapon belül aktuális lehetne a dolog, fogamzásgátlót nem szedek, a mensesem rendszeres. Most voltam laborban, ahol rendben vannak az eredményeim, a vizeletet kivéve, 12 vvt-t jelzett, valamint laphámsejtet jelzett.

A másik ügyben a barátnőmnek kérnék tanácsot, két kisfia van. Policisztás petefészek szindrómája van, mindig rendszertelen volt a menstruációja, hormongyógyszert kapott a terhesség előtt. Most fogamzásgátlót szed, de állandóan feszül a melle és fáj az alhasa. Ősszel szeretne újból teherbe esni. A gyomrával is szokott probléma lenni.

Mit ajánlana nekünk?”

Lehet, hogy gombásodás is volt a hólyagban, én most egy erősebb rezgést érzékelek, ami az én tudásom szerint már a féreg kategóriába sorolható. Nem csak a hólyagnál érzékelem, hanem a petevezeték és a vastagbélnél is. Szerencsére a Peralginra jól reagál a szervezeted, így egy erősebb kúrával rendbe tudjuk tenni a dolgot. Féreg irtásra használtam már többször a Peralgint, noha tudom, hogy alapvetően nem arra való. Ebben az adagolásban szedd: 2 napig napi 4x4, majd további 6 napig 3x4 kapszula, utána pedig reggel 3, délben 2 és este megint 3 kapszula 25 napon át. A leírt valamennyi problémádon segíteni fog a kúra végére.

Barátnődnél most is érzékelek gyulladást a mellékvese és a petefészek környékén. Nála gombára utaló rezgést teszteltem a mellkasi területen és féreg rezgését a petefészek, petevezeték és méh területén. A gombáit Cytosan Inovummal lehet kiirtani, a férgek azonban egyik Energy készítményre sem reagálnak. A cseresznyemag kúra azonban hatásos lesz. A két fajta méregtelenítés nem alkalmazható egyidejűleg. Javaslom, hogy előbb a cseresznyemag kúrát csinálja meg, majd utána szedje a Cytosan Inovumot. Gyerekvállalás előtt amúgy is javallott egy nagytakarítás a szervezetben. A cseresznyemagot óvatosan fel kell törni, és a maghúst kell lenyelni. 9 napon át napi 9 maghús, majd 8 nap szünet és ismét 9 napig napi 9 maghús. A Cytosan inovumot pedig így szedje: 2 napig csak napi fél kapszulát használjon. A kapszula belsejében lévő port felezze el és oldja fel kb. fél liter vízben, és ezt igya meg a nap folyamán. Utána már beveheti egészben is a kapszulákat, napi 2x1 adagolásban, amíg el nem fogy a dobozzal.

„Kérem segítsen rajtam! Már kb. 3 éve a bőrömön viszkető pöttyök(hólyagok) vannak. Most kb. fél éve nem volt, de tegnaptól megint ,s úgy 3-4 cm-es ármérőjű ,nagyon viszket. Éjjel is kijött egy újabb. Az orvosok találgatnak, de nem találnak. Mit csináljak? Tudom,hogy minden lelki eredetű, na de mit kellene változtatnom?

Nagyon várom válaszát, segítségét.”

Nem csodálkozom, hogy nem találják az orvosok az okot, én is nehezen azonosítottam be. A mirigy rendszerben megbúvó parazitákat nem egyszerű észrevenni, és nem könnyű kiirtani. Nálad csak bizonyos mirigy szervekben van egy magas rezgésű parazita, ami már a féreg kategóriába tartozik. Az általa termelt váladék próbál bőrön keresztül távozni, miközben irritációt okoz a hámrétegben. A férgekre a Smilax tea használatát javaslom, napi 1,25 liter fogyasztása szükséges 32 napon át. Ne szakítsd meg a kúrát, mert akkor erőre kapnak a paraziták és nem lesz hatásos. Ennyi idő kell még ennek az erős teának is, türelmet és kitartást kérek hozzá. A bőrön keresztüli méregtelenítést tudjuk segíteni Balneolos fürdővel. Ez csökkenti a viszketést és a hólyagosodást. Kérlek azonban, hogy ha eltűnnek a hólyagok, akkor se hagyd abba a teát, hanem csináld végig a kúrát.

Térjünk ki a lelki okokra is. Ezzel kapcsolatban a Víz eleménél érzékelek eltérést: "Szeretem az életemet a kockázatokkal és kihívásokkal együtt!" Na, ez az, ami Nálad nem igaz. Jobban szeretnéd, ha soha semmi nem változna, és nem kellene mindig az új feladatokkal és helyzetekkel megbirkózni. Az állandó változások számodra zűrzavart, kiismerhetetlenséget jelentenek, és ez zavar. Önértékelési problémákat érzékelek Nálad. Kishitű vagy, nem hiszed el, hogy Te is nagyszerű vagy valamiben és értékes vagy. Tele vagy negatív programokkal, melyek hol jobban, hol kevésbé hátráltatnak az életedben. Ki kellene iktatni a mindennapokból az "úgyse" és a "minek" tartalmú mondatokat. Egy belső gyermek korrekció sokat segítene ebben.

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!