Ekcéma

2012. május. 22.

Nem tudom, mi van ma megint. Igaz, az Ikrekben van a Hold, és ez segíti a kommunikációt, de egyfolytában cseng a telefonom, jönnek az e-mail-ek. Floridából keresett meg valaki, hogy allergiás barátjának ajánljak készítményt. Amikor megnéztem, akkor azt tapasztaltam, hogy egy vírus van a homloküregben. A vírus által termelt váladékok az orrgaraton keresztül csorognak le, ezzel irritálják a nyálkahártyát és allergiás tüneteket okoznak. Egy teakúrát javasoltam. 10 napig Chanca Piedra tea, ebből napi 1,25 litert kell inni. Utána 40 napig Lapacho tea, ebből napi 1,5 litert kell inni.Végül GABA zöld tea 10 napig, ebből napi 0,5 litert kell inni.

Ekcéma

A Vitae magazin 2012/3 számában írtam egy férfiról, aki mellékhere gyulladásban szenvedett. A cikk nyomán sorstársai is jelentkeztek szép számmal. Ma ismét felhívott. Arról számolt be, hogy tökéletesen ugyanazokat a tüneteket tapasztalja, mint korábban, és kérdezi, hogy most is a Drags Imunt kell-e szednie. Megnéztem a jelzett területet, és ismét egy határozott vírusfertőzést érzékeltem. Ugyanaz az ember, ugyanazok a tünetek, a teszt mégsem mutatja a Drags hatásosságát. Kimagasló értéket mutat viszont az Uncaria teára. Nem lepődök meg, hanem tiszteletben tartom a szervezete válaszait és felírom a teakúrát.

Sokszor akkor kapok visszajelzést egy betegtől, ha jelentkezik a következő problémával. Mint ez a levél is, ami most pottyant ide:

„A páromnak van problémája,a hasa alja szurdogál,mintha beszorult volna a levegő. Így érzi Ő. Tudna ezen segíteni? Mi a problémája? Mit kellene rá szednie?

A lányom ekcémája szép.”

Visszakerestem a korábbi levelemet, hogy lássam, mit is ajánlottam ekcémára. Rendhagyó esetről van szó, ezért le is írom okulásként, hogy mi volt a probléma:

„Csináltam a lányodról egy tesztet, és azt látom, hogy jelenleg is enyhe gyulladásos folyamat zajlik a szervezetben, amit a mirigy rendszerben lévő baktérium okoz. Az egész test fertőzött, de leginkább a törzs. Igazából ezt a bacit kellene kiirtani, mert ez nem bőrprobléma. A mirigyrendszert elég nehéz takarítani, ezért türelmet kérek. Cytosan Inovum használatát javaslom. A gyulladás miatt csak lassan szabad elkezdeni a takarítást. 4 napig csak 1/4 kapszulát javaslok. Bontsatok fel egy kapszulát, osszátok szét 4 részre a benne lévő port, és lefekvés előtt kevés vízben feloldva igya meg a gyerek. Az 5. naptól lehet bevenni a kapszulákat. Reggel 2, este 1 kapszulát szedjen. Fokozott folyadék bevitelre van szükség, hogy ürüljön a nyirokból a lebontott anyag, erre nagyon figyeljetek. Ha jól számolok, akkor 52 napig kell szednie a kapszulákat.

Külsőleg nem javaslok semmit. Próbáltam, de nem támogatta a szervezet a külsőleges kezelést.”

Kolléganőm is épp ma nézett be hozzám, hogy letelt neki a teakúra, amit javasoltam. Több tünete is volt, mégis legaggasztóbbnak a fejbőrön megjelenő gennyes, viszkető hólyagokat értékelte, amelyek kisebesednek és nehezen gyógyulnak. Chanca Piedra teával kezdtük, már most érzékel javulást. Drags Imunnal folytatjuk.

Ma visszajött hozzám az a fiatalember, akinél Bechterew betegséget diagnosztizáltak. Most jött negyedszer. Eddig nem nagyon tudott beszámolni javulásról, de ma megtört a jég. Azt mondta, hogy a hajnali fájdalomra ébredések szinte teljesen megszűntek. Kezelőorvosa a kontrolvizsgálaton olyan kijelentést tett, hogy ha ma látná először, akkor nem merné ráírni a kórlapjára, hogy Bechterew. Ajjaj! Rögtön megkértem a fiatalembert, hogy ne is beszéljen rólam senkinek, mert megint megkapom, hogy szembemegyek az orvostudománnyal. Mint múltkor a lisztérzékenységnél történt. Nem is írom le, hogy mi volt a terápia, csak annyit mondhatok, hogy minden boszorkányságomat bevetettem, és aki nem hiszi, az járjon utána ☺

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!