Migrén

2012. május. 21.

Egy anyuka hívott fel az előbb. Hangjából már éreztem, hogy nem azért keres, mert baj van. Azért keresett, hogy megköszönje, amit a gyerekéért tettem. Másfél hónapja hívott fel azzal, hogy az orvosi diagnózis szerint fájdalom nélküli migrénje van a gyerekének. Emlékszem erre a telefonra, mert még mondtam is, hogy ilyen betegség nincs is a világon. A migrén alapvetően görcsös fejfájást jelent, ezt fájdalom nélkül nehéz elképzelni, mert akkor már nem is migrén. Fejfájást valóban nem érzékel a gyerek, de rohamokban tör rá a bágyadtság, üveges lesz a szeme, aztán alszik pár órát. Gyakran jelentkezik hányinger és hányás is.

Migrén

Megnéztem a kislányt. A teszt szerint a homloklebenyben volt egy bakteriális fertőzés, ez okozta a tüneteket. A homloklebeny meghatározza a viselkedésünket. Ebben az esetben inkább azt mondanám, hogy a kislány viselkedése a végletek között mozog, és akár ez átmenet nélkül is történhet. Az egyik pillanatban még ezt akarja, a másikban pedig már valami homlokegyenest mást.

Az Energy készítményeivel meg tudjuk oldani ezt a problémát. A legtöbbet az Audiron csepp segít. Noha fülproblémákra találták ki, a hatóanyagai remekül segítenek orron keresztül felszívódva is. Azt ajánlottam, hogy egy fültisztító pálcikára tegyenek 4 csepp Audiront, és ezzel töröljétek át az orrnyílást. Nem kell mélyre dugni a pálcát, elég, ha az orrnyílás elejét kenik be. Nyálkahártyán keresztül eljut a hatóanyag az arcüregbe és a homloküregbe is. Mindkét orrlyukba használni kell naponta 2x. 

Mellette javasoltam belsőleg a Drags Imun csepp használatát. 2x5 csepp naponta étkezés után. Bármilyen folyadékba bele lehet tenni. Megint a jó öreg Drags ☺ Anyuka bevallotta, hogy olvasta korábbi írásaimat, és amikor úgy érezte, hogy kerülgeti a betegség, akkor ő is felbátorodott, és nagy dózisban kezdte el használni a Dragsot. 2 nap múlva kutya baja sem volt. Szerinte a lányának is a Drags segített, mert már 2 hete egyáltalán nem jelentkeztek a rohamok, viselkedése kiegyensúlyozottá vált. Csodát műveltél a gyerekemmel, ilyen csillogó szeműnek még nem láttam, nem is tudod milyen jó érzés ez nekem – mondta az anyuka. A betegsége miatt eddig kimaradt az osztálykirándulásokból és nem tudott beilleszkedni a közösségbe. Most feléledt a remény, hogy ez is rendeződik. Búcsúzóul még megkérdezte, hogy megnézném-e a kisebbik gyerekét is, mert hogy vele is gondok vannak…

Ajánlja cikkünket ismerőseinek!